Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
45 tuotetta

Nahkan puhdistusaineet autoon ja sen tekonahkainen vaihtoehto tehokkaasti poistavat likaa ja kiillottavat pintoja, eivätkä jätä hiuksia tai naarmuja. Näistä materiaaleista tehdyt lisävarusteet ovat laajalti käytettyjä lakka-ja-maalipinnoitteen puhdistamisen aikana, ikkunoiden ja sisäelementtien puhdistamisen aikana.

Nahkan puhdistusaineiden tyypit autoon

Valmistusmateriaaliltaan tuotteet voivat olla:

  • Luonnollisia. Ne ovat täydellisiä kiillotukseen, koska ne eivät jätä tahroja. Nämä lisävarusteet myydään suhteellisen korkeilla hinnoilla, mutta ne ovat kestäviä.
  • Tekonahka. Ne imevät vettä ja ovat onnistuneesti käytettävissä pintojen kuivaamiseen, esimerkiksi märkäpuhdistuksen jälkeen. Monien mallien imukyky vaihtelee. Yleensä se menee niin, että mitä halvempi lisävaruste, sitä pienempi hygroskooppisuus sillä on. Lisäksi, matalan pään tarvikkeet yleensä kuluvat todella nopeasti.

Yleensä lisävarusteilla on suorakulmainen tai neliskulmainen muoto. Ne voivat myös olla hanskojen muodossa. Tällaiset lisävarusteet kiinnitetään käsiin, joka tarjoaa kätevämmän käytön.

Nahkan puhdistusaineiden autoon käyttöohjeita

  1. Älä käytä aggressiivisia pesuaineita kuten bensiiniä ja klooria puhdistamisessa. Pesua varten käytä vain heikkoa saippualiuosta.
  2. Älä kuivaa näitä lisävarusteita suorassa auringonpaisteessa tai lämmittävien laitteiden lähellä.
  3. Lue valmistajan suositukset liittyen lisävarusteiden säilömiseen kaikkien yksityiskohtien huomioimisen takia. Esimerkiksi monien tuotteiden tulisi pysyä märkänä suljetussa putkessa.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Laajin valikoima auton lisävarusteita on olemassa verkkokaupassamme. Etenkin tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa gemssinnahkakankaita. Tarkista AutoDoc katalogi useammin, ja tulet saamaan mahdollisuudeen säästää, koska tarjoamme tasaisin väliajoin parhaan laatuisia tuotteita alennuksilla. Valitse kannattava verkossa ostaminen!

loader Ole hyvä ja odota!...