Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Auton matot

Katso
Valmistajat
6039 tuotetta

Lattiamatot: mitä sinun tulisi tietää

Auton lattiamatto suojaa auton lattiaa lialta ja kosteudelta, huomattavasti helpottaen puhdistusprosessia. Lisäksi siitä voi tulla kirkas aksentti auton sisustuksessa.

Auton lattiamattojen tyypit

Valmistusmateriaalin perusteella:

  • Kumi. Nämä klassiset tuotteet suojaavat lialta ja kosteudelta tehokkaasti. Ne ovat edullisia ja niillä on korkea kestävyys ja käyttöikä.
  • Polyuretaani. Nämä kätevät ja kevyet lisävarusteet näyttävät samalta, kuin kumiset. Ne eroavat korkealla joustavuudella ja kylmän kestävyydellä, ja täten korkeammalla hinnalla.
  • Tekstiili. Nämä ovat kulumisen kestäviä lisävarusteita tehty synteettisistä kankaista kumitetulla pohjalla. Niiden isoimpana etuna on laaja värikattavuus; miinuksena on suhteellisen vaikea huolenpito.
  • Paperi. Nämä ovat kertakäyttöisiä tuotteita, jotka imevät kosteutta nopeasti. Ne suojaavat lattiaa likaantumiselta lyhytaikaisen käytön aikana.

On olemassa yleiskäyttöisiä ja tarkennettuja mattoja tietyille automalleille. Ensimmäiset ovat sopivia moniin autoihin, mutta eivät välttämättä peitä koko lattian pintaa. Toisen tyypin matot on tehty tietyntyyppisille malleille ja ominaisuuksille, ne tarkasti sopivat sisustuksen muotoon jättämättä ollenkaan välejä. Joissain lisävarusteissa voi olla työntöniittejä, klipsejä, koukkuja, läpivientisuojuksia, liukumisenestopiikeillä ja muilla osilla, jotka osallistuvat luotettavaan kiinnitykseen lattiaan.

Lisävarusteet myös eroavat toisistaan sivujen korkeudella. Se vaihtelee yleensä 1 ja 4 senttimetrin välillä. Tämä parametri tulisi ottaa huomioon valitessa. Korkeat sivut suojaavat lattiaa vedeltä ja lialta paremmin, mutta joissain malleissa ne voivat heikentää kuskin kykyä painaa polkimia.

Auton lattiamattojen käyttöohjeita

  1. Kumi- tai polyuretaanituotteet voidaan yksinkertaisesti puhdistaa lämpimällä vedellä ja erikoisyhdisteitä voidaan käyttää huomattavan likaantumisen tapauksessa.
  2. On kätevää puhdistaa tekstiilimatot harjoilla tai kodin imureilla. Ei ole suositeltavaa lyödä tekstiilituotteita, koska on mahdollista vahingoittaa niitä. Sitkeiden tahrojen tapauksessa voi käyttää tällaisille materiaaleille tarkoitettuja kemikaalituotteita.
  3. Lisävarusteet tulisi ripustaa pystysuoraan niiden kuivumista varten ilman niiden taittamista, että vesi putoaa niistä. Ei ole suositeltavaa puristaa niitä, sillä se vaikuttaa materiaalin pohjaan negatiivisesti.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Tilataksesi auton lattiamattoja kätevästi, tulee sinun yksinkertaisesti rekisteröityä verkkokauppaamme. Loimme käyttäjäystävällisen katalogin, josta tarvittavat tuotteet voi löytää helposti. Kysymysten yhteydessä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaavat managerimme konsultoivat sinua verkossa tai puhelimen kautta, kertovat sinulle aktiivisista tarjouksista ja jos tarvittavaa, auttavat sinua valitsemaan tuotteen. Tule asiakkaaksemme ja käytä ensiluokkaisen palvelun etuja.

loader Ole hyvä ja odota!...