Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
14 tuotetta

Korkea kosteustaso auton sisällä negatiivisesti vaikuttaa sen tekniseen kuntoon, edistäen ruosteen muodostumista. Kiitos ylimääräiselle kosteudelle ikkunat voivat huuruuntua vähentäen kuskin näkökykyä. Lisäksi, tämä prosessi luo olosuhteet patogeenisten bakteerien kasvuun luoden epämukavan hajun auton sisälle. Erikoiset auton kosteudenpoistajat voivat auttaa tämän ongelman ratkaisemisessa. Ne ovat helppokäyttöisiä lisävarusteita, jotka eivät vie paljon tilaa.

Auton kosteudenpoistajien tyypit

Valmistajien katalogeista voit löytää:

  • Kangassäkkejä silikageelillä tai bambu puuhiilellä. Silikageelituotteet voivat imeä 3 kertaa enemmän kosteutta, kuin niiden oma paino on. Ne voidaan kuivata nopeasti. Suurin etu puuhiilituotteisiin on se, että ne asettavat osan imetystä kosteudesta takaisin, jos kosteustaso menee liian alhaiseksi. Sääntönä, lisävarusteet imupelleteillä ovat kojelaudan tai penkkien alla.
  • Laitteet, jotka saavat virtaa tupakansytyttimestä. Nämä ovat kompakteja esineitä, jotka ovat sopivia minkä tahansa brändin ja mallin autolle, ja voivat toimia jopa pysäköinnin aikana. Joissain laitteissa on mukana ajastin niiden sammuttamiseen tiettynä aikana.

Auton kosteudenpoistajien käyttöohjeita

  1. Useimmat kankaiset auton kosteudenpoistajat voidaan uudelleenkäyttää. Kuivumisen jälkeen ne palauttavat niiden ominaisuutensa. Tämä prosessi tulisi tehdä tiukasti valmistajan suositusten mukaan: jotkut tuotteista voidaan kuivata vain auringossa, kun taas toiset mikrossa, ja kolmannet lämmittäjällä.
  2. On suositeltavaa asettaa 2-3 tuotetta imupelleteillä autoon paremman tuloksen saamiseksi.
  3. Laitteet, jotka saavat virran auton sähköjärjestelmästä tulisi purkaa tasaisin väliajoin niiden elementtien puhdistamiseksi pölyltä ja homeelta. Näin niiden käyttöikä kasvaa.
  4. Monissa tavaroissa on mittarit, jotka vaihtavat väriään maksimaalisen imukyvyn saavutettuaan. Tämä tarkoittaa, että ne tulisi kuivata. Jotkut laitteet päästävät äänen säiliötä täytettäessä.

AutoDoc: kätevää verkossa ostamista

Voit ostaa auton kosteudenpoistajia edullisesti ja nopeasti verkkokaupastamme. Meillä on käyttäjäystävällinen sivun ulkoasu, josta tulet löytämään kaiken tarvitsemasi vain muutamassa minuutissa. Lisäksi meiltä tulet löytämään alhaiset hinnat, tasaisia tarjouksia, kuin myös mahdollisuuden ilmaiseen toimitukseen. Tee tilauksia kannattavilla ehdoilla - tee tilaus AutoDocissa juuri nyt.

loader Ole hyvä ja odota!...