Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
94 tuotetta

On suositeltavaa ostaa auton sisäosan puhdistusharjoja ajoneuvon sisäosan hoitamiseen. Yhdessä oikeiden kemikaaliyhdisteiden kanssa ne auttavat tekemään puhdistamisesta tehokasta ja varovaista.

Auton sisäosan puhdistusharjojen tyypit

Nämä lisävarusteet vaihtelevat riippuen siitä, mihin elementteihin niitä käytetään. Täten, katalogit sisältävät lisävarusteet näihin:

  • Matot ja istuimet. Sääntönä, nämä ovat lisävarusteita tiheillä ja jäykillä harjaksilla.
  • Verhoilu. Puhdista se ilman sen vahingoittamista pehmeän työosan lisävarusteilla. Se on yleensä tehty hevosen karvoista.
  • Nahkapenkit. Tuotteilla on pehmeitä luonnollisia hiuksia, jotka poistavat varovaisesti jopa vanhan lian. Ne ovat myös sopivia muovisille ja vinyylipinnoille.
  • Erittäin likaantuneet matot ja kumiosat. Näiden työkalujen työosa on tehty metallista tai todella jäykästä nylonista.
  • Etupaneeli. Nämä ovat lisävarusteita pitkällä ja pehmeällä harjaksella.
  • Ilmastointiaukot. Nämä ovat kapeita työkaluja pehmeillä kuiduilla.

Valitessasi tuotetta verkossa, kiinnitä huomiota sen rakenteeseen. Esimerkiksi on olemassa malleja tehty tiimalasin muotoon, joita on mukava pitää kädessä. Kaksipuoliset harjakset ovat myös myytyjä. Niiden työpinnat vaihtelevat toisistaan harjaksen pituudella ja leveydellä.

Jotkin työkalut ovat käteviä sekä sisäosille, että myös muille auton yksiköille. Etenkin voi ostaa yleismalleja luonnollisilla kuiduilla, jotka kestävät liuottimien ja korkeiden lämpötilojen vaikutukset. Työkalua voidaan käyttää esimerkiksi avoautojen kangaskaton hoitoon ja jopa renkaisiin. Harjakset voi helposti puhdistaa liasta lämpimällä vedellä.

Auton sisäosan puhdistusharjojen käyttöohjeita

  1. Käytä näitä lisävarusteita vain niillä kemikaalituotteilla, jotka ovat yhteensopivia tiettyjen osien hoitoon.
  2. Kiinnitä erityistä huomiota jäykkien harjasten lisävarusteisiin. Älä käytä ylimääräistä voimaa niihin työnteon aikana. Muuten on mahdollisuus vahingoittaa käsiteltävää pintaa.
  3. Puhdista lisävarusteet kun työ on valmis. Monet niistä tulisi yksinkertaisesti ravistaa tai pestä veden alla.
  4. Valitse puhdas ja kuiva alue säilömiseen.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Laitamme edulliset hinnat kaikkiin tuotteisiin, sisältäen auton sisäosan puhdistusharjat. Tilaukset ovat edullisia. Rekisteröidy AUTODOCin verkkokauppaan, osallistu kannattaviin tarjouksiin ja osta parasta autollesi.

loader Ole hyvä ja odota!...