Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
105 tuotetta

Erityiset auton pesusienet tarjoavat huolellisen saasteiden poiston pinnoilta. Samalla tavalla, kuin kodin työkalut, ne ovat myös edullisia, mutta omaavat suuremmat huokoset, jotka pysäyttävät tehokkaasti pienet likapartikkelit, hiekkapartikkelit ja muut hiovat partikkelit. Tämän takia auton lakka-maali pinnoituksen naarmuttamisen riski on pienempi.

Auton pesusienten tyypit

Materiaalin perusteella:

  • Täysvaahtoinen. Ne tehokkaasti kosteuttavat käsiteltävän pinnan jättäen pinnan puhtaaksi hiuksista valmiiksi pesuaineilla puhdistusta varten.
  • Mikrokuitu pinnoittella. Niillä on iso hygroskooppisuus ja ne imevät jopa öljyisiä aineita. Ne ovat täydellisiä pintojen kiillotukseen, koska ne eivät jätä tahroja. Ne eivät yleensä vaadi kemikaalien käyttöä.

Valmistajien katalogit sisältävät monenmuotoisia tuotteita. Täten ne voivat olla suorakulmaisia, tavallisia tai katkaistuja, molemmin puolin ovaaleja, voivat omata suorakulmaisen tai T-muotoisen poikkileikkauksen.

Lisävarusteet vaihtelevat myös jäykkyydeltään. Pehmeät lisävarusteet ovat sopivia korin elementeille ja lasille: ne eivät jätä mikronaarmuja. Yleensä jäykkiä tuotteita käytetään renkaiden puhdistukseen, koska ne eivät murene työn aikana.

Pesusienten käyttöohjeita

  1. Ennen lisävarusteen käyttöä, kasta kuivuneet likakohdat vedellä ja käsittele ne kemikaaleilla puhdistusta varten.
  2. Kostuta sieni aina raskaasti käytön aikana. Täten naarmuttavat partikkelit pestään pois lisävarusteesta, joka minimisoi pintavahingon riskin.
  3. Käytä lisävarustetta yhdessä vain erikoispesutuotteiden kanssa. Ne eivät jätä tahroja lakka-ja-maali pinnoitteeseen ja eivät johda värin punastumiseen.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman auton lisävarusteita. Meiltä voit ostaa pesusieniä autollesi ja monia muita hyödyllisiä tuotteita. Puoleensavetävät hinnat tulevat vieläkin edullisemmiksi tarjousten aikana, joita pidämme tasaisin väliajoin. Lisäksi, on olemassa mahdollisuus ilmaiseen toimitukseen, joka mahdollistaa sinua säästämään kuluissa. Tee tilaus juuri nyt aloittaaksesi säästön AutoDocilla tänään!

loader Ole hyvä ja odota!...