Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Pölykapselit

Katso
1201 tuotetta

Koristekapselit: mitä sinun tulisi tietää

Pölykapseleita käytetään pääasiassa ajoneuvon ulkonäön parantamiseen. Monet lisävarusteet myös tarjoavat suojaa pölyltä, lialta, hiekalta ja muilta naarmuttavilta partikkeleilta, jolla on positiivinen vaikutus jarruosien käyttöikään. Lisäksi nämä lisävarusteet vähentävät levyn epämuodostumisen riskiä sivutörmäyksestä imien iskun itseensä.

Pölykapselien tyypit

Käyttökohteeltaan:

  • Tietylle automallille. Ne yleensä seuraavat alkuperäisten levyjen designia ja ovat koristeltuja auton brändin logolla. Ne ovat luotettavia ja puoleensa vetäviä, mutta niiden hinnat ovat melko korkeita.
  • Yleiskäyttöinen. Ne sopivat eri ajoneuvoihin ja ne valitaan vanteen säteen perusteella. Ne ovat edullisempia, kuin ensimmäiset ja niitä on yleensä laaja valikoima katalogeissa.

Rakenteen piirteiden perusteella:

  • Avoin-tyyppi. Niissä on isot ilman tuloaukot, joka auttaa niitä tuomaan hyvän ilmankierron. Mutta ne peittävät huonosti vanteen kokoonpanon virheet ja eivät suojaa lialta ja pölyltä. On lisäksi vaikeaa puhdistaa niitä.
  • Suljetun tyypin. Nämä ovat auton lisävarusteita pienillä ilman tuloaukoilla tai ilman niitä. Ne suojaavat hyvin jarrujärjestelmän osia, piilottavat ruostetahrat tai mekaanisen vahingon. Ne kuitenkin rajoittavat ilman sisääntuloa, joka jäähdyttää järjestelmää, jonka takia ne voivat aiheuttaa jarruosien ennenaikaisen kulumisen.

Pölykapselit vaihtelevat toisistaan myös muodon perusteella. Niillä voi olla lättänä tai kaareva ulkoinen pinta. Lättänät lisävarusteet sopivat tiukasti, niitä on vaikeaa vahingoittaa, koska ne melkein ovat työntymättä ulos ollenkaan. Kaarevat kapselit ovat vähemmän käytännöllisiä, mutta näyttävät edustavemmilta.

Eri materiaaleja käytetään lisävarusteiden tuotannossa:

  • Muovit. Se on kevyttä, edullista, eikä se ruostu. Joustavista muoveista tehdyt lisävarusteet voivat palautua niiden muotoon jopa mekaanisen iskun jälkeen.
  • Metallinen. Metalliset lisävarusteet ovat erittäin kestäviä ja painavat melko paljon. Ne eivät ole suojassa korroosiolta korkean kosteuden olosuhteissa.
  • Kumin erikoistyypit. Nämä ovat joustavia, kevyitä ja notkeita materiaaleja, joita voidaan käyttää laajassa lämpötilan skaalassa.

Lisävarusteet voidaan kiinnittää jousiladatuilla salvoilla tai keskiöruuveilla. Ensimmäinen kiinniketyyppi tarjoaa helpon asentamisen ja purkamisen, kun taas toinen on vaikeampi kiinnittää ja poistaa, mutta on luotettavampi.

Pölykapselien käyttöohjeita

  1. Käytä vain niitä lisävarusteita, jotka sopivat mittoihin ja muihin piirteisiin. Teknologisten reikien ja kiinnikkeiden tulisi vastata standardiosia.
  2. Ennen pölykapselien asennusta, varmista, että ne eivät ole epämuodostuneita eikä niissä ole muuta huomattavaa vahinkoa. Tarkista jousien jäykkyys salpamalleissa: mitä korkeampi se on, sitä luotettavampi kiinnitys tulee olemaan.
  3. Puhdista lisävarusteet sienellä ja saippualiuoksella sisältä ja ulkoa. Automaattinen autonpesu on myös mahdollista.

AutoDoc: käteviä verkko-ostoksia

Haluatko ostaa lisävarusteita kannattavilla ehdoilla? Rekisteröidy AutoDoc verkkokauppaan. Kaikki tuotteemme ovat melko edullisia, ja joissain niistä on olemassa aktiivisia tajrouksia, jotka mahdollistavat rahan säästämisen. Tee tilaus verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksemme kautta ostaaksesi kannattavasti pölykapseleita.

loader Ole hyvä ja odota!...