Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
104 tuotetta

Rengaspumput helpottavat ja nopeuttavat tarvittavan rengaspaineen saavuttamista. Yleensä ne tulevat yhdessä letkun ja rengaspainemittarin kanssa. Jälkimmäinen voidaan ostaa erikseen ja sitä voidaan käyttää rengaspaineen seuraamisen lisäksi muiden auton järjestelmien testaukseen.

Toimintaperiaate

Rengaspumppu koostuu yleensä liipaisinmekanismista, letkusta klipsillä ja mittalaitteesta. Se toimii kompressorin avulla. Letkun klipsi toimii nipan kanssa. Kun nappia painetaan, paineilma päätyy renkaan sisälle. Laite näyttää reaaliaikaiset painemittaukset. Kun haluttu arvo saavutetaan, napista päästetään irti. Jos lukema on korkeampi kuin tarvitaan, voit vähentää sitä painamalla vastaavaa venttiiliä.

Rengaspumppujen tyypit

Tarkoitusperältään:

  • Henkilöautoja varten. Nämä tulevat yhdessä letkun ja sellaisen mittavälineen kanssa, jossa on pienin jakoarvo. Ne auttavat seuraamaan jopa pienimpiä muutoksia.
  • Hyötyajoneuvoja varten. Nämä laitteet tulevat lisäpidennyksellä. Nämä työkalut ovat tarkoitettu korkeille kuormille.

Korin materiaalin perusteella:

  • Metalli. Nämä ovat erittäin kestäviä.
  • Muovi. Nämä ovat kevyitä ja kestävät kosteutta hyvin.

Rengaspainemittarien tyypit

Useimmilla valmistajilla on seuraavanlaisia työkaluja:

  • Analogisia. Edullinen, yksinkertainen ja luotettava rakenne, mutta ei tällaista laitetta pidetä kovinkaan tarkkana.
  • Digitaalisia. Näillä saa tarkimman mittaustuloken, mutta ovat kalliin hintaisia. Herkkä lämpötilanvaihteluille ja vaatii silloin tällöin paristojen vaihtoa.

Mittalaitteiden rungossa voi olla kumipinnoite. Se tarjoaa pehmentävän tuen ja suojaa laitetta mekaaniselta vauriolta, jos se esimerkiksi putoaa.

Rengaspumppujen ja rengaspainemittarien käyttöohjeita

Valmistajan ohjeesta löytyy laitteen käyttöön liittyvien työvaiheiden järjestys. Ennen aloittamista on suositeltavaa tarkastaa työkalu.

Ota huomioon, että niin korkea kuin matala rengaspaine aiheuttavat aina onnettomuusriskin. Painetta ei kannata mitata heti auton pysähtymisen jälkeen, koska silloin lukemat voivat olla epätarkkoja. Anna renkaan jäähtyä ja pumppaa sitä vasta sen jälkeen.

AUTODOC: kätevää verkossa ostamista

On aina mahdollisuus saada hyvä hinta rengaspumpuille, joissa on rengaspainemittari, ja kompressoreille. Ota yhteyttä AUTODOCin asiantuntijoihin ennen tilauksen tekemistä. He kertovat sinulle kaiken tämän kategorian tuotteiden tarjouksista ja myös auttavat sinua löytämään sopivimmat tavarat tuoteluettelosta.

loader Ole hyvä ja odota!...