Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
44 tuotetta

Renkaiden korjaussetit sisältävät kaiken, mitä tarvitset näiden elementtien nopeaan korjaamiseen tien päällä ilman renkaan reunan erottamista renkaan vanteesta sen poistamista varten. Tällaisia lisävarusteita käytetään rengasrikkojen korjaamiseen, jotta on mahdollista päästä huoltoasemalle. Nämä lisävarusteet ovat helppokäyttöisiä ja vievät minimaalisen määrän tilaa auton matkustamosta tai tavaratilasta.

Renkaan korjaussettien tyypit

Sarjoja eri tyypin renkaille tarjotaan valmistajien katalogeissa:

  • Tuubirenkaille. Ne sisältävät yleensä pyöreitä tai ovaalisia monikerroksisia erikokoisia paikkauslappuja ja kylmäkovettuvan liiman. Tällaisten sarjojen avulla tuubin ilmatiiviys voidaan palauttaa muutamassa minuutissa
  • Tubeless paikkasarjat. Ne sisältävät yleensä raspin, työkalun paikka-aineen asennukseen ja paikkamateriaalin. Puukko, kaavin pinnan valmisteluun, rasvanpoistaja ja säilöntälaukku korjaussarjaa varten voidaan sisältää lisäelementteinä.

Korjaussarjat tuubittomille renkaille jaetaan kolmeen päätyyppiin:

  • Nylonkuitutulppia varten butyylikumilla. Tällaiset renkaan korjaussarjat omaavat alhaisen hinnan, mutta tarjoavat vain lyhytaikaisen korjauksen vahingolle.
  • Kuminauhoilla liimasuojassa. Nämä ovat luotettavia auton lisävarusteita, jotka tarjoavat tiiviin tiivisteen. Jotkin niistä voidaan vahvistaa vahvistamalla kuituja. Kumin korjausyksikköjen ohella on erityisiä ankkurin muotoisia malleja mahdollistaen kulutuspinnan tiivistämisen.
  • Nylonnauhoilla peitettynä tyynykumilla. Nämä ovat kestäviä apuvälineitä jotka maksavat enemmän kuin kumiset, mutta ovat tehokkaampia.

Käyttöperiaate

Sarjat paikoilla palauttavat puhkaistujen renkaiden ilmatiiviyden, koska ne sopivat tiukasti niiden pinnalle. Tuotteet pistoliuskoilla toimivat kuin korkki pullossa. Pistoliuska käsitellään liimalla, ja sitten asetetaan erikoistyökalun avulla puhki menneeseen kohtaan, joka on etukäteen levennetty kalvaimella. Elementti jää reiän päälle peittäen sen kokonaan.

Renkaan paikkaussarjan käyttöohjeita

  1. Puhdista vahingoittunut kohta liasta ja poista siitä rasva erikoisaineella ennen korjauksen aloittamista. Sinun tulisi poistaa tuntematon objekti, jos se on edelleen reiässä. Voit käyttää tonkeja tähän.
  2. Ennen korjauksen aloittamista sinun tulisi varmistaa, että paine renkaassa ei ylitä 0.5 ATM.
  3. Suurin osa sarjoista paikkamateriaaleilla tehdään enintään 5 mm reikien korjaamiseen halkaisijaltaan. Isompia puhki menneitä kohtia voidaan peittää paikoilla. Tätä varten sen tulisi peittää koko vahingoittunut alue, sen reunojen ylittäen 1.5mm reiän reunakohdista.
  4. Näitä lisävarusteita tulisi käyttää vain vahingoittuneen renkaan kulumispinnan korjaamiseen. Sivuseinän viat korjataan vain renkaiden korjauspajalla.

AUTODOC: kätevää verkossa ostamista

Tule AUTODOCin asiakkaaksi ostaaksesi edullisesti ja nopeasti renkaan paikkaussarjoja. Verkkosivut käyttäjäystävällisellä rakenteella, sekä kätevä mobiilisovellus helppoja ja nopeita verkkotilauksia varten ovat käytettävissäsi. Pidämme hinnat niin alhaalla kuin mahdollista, ja tarjoamme usein monia tarjouksia. Tee tilaus verkkokaupassamme juuri nyt ja koe mukavan ostamisen edut.

loader Ole hyvä ja odota!...