Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Omistajatiedot

Yhtiön hallitus: Christian Gisy (Vorsitzender des Vorstands),
Bert Althaus (CFO), Dmitri Zadorojnii (CTO).
Vorsitzender des Aufsichtsrats: Alexei Kletenkov
Kaupparekisteri: HRB 233377 B
Käräjäoikeus Berliini (Charlottenburg)
Arvonlisäveronumero: DE260634589
Yrityksen pääkonttori:
AUTODOC AG
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berliini
Saksa
Puhelinnumero: +358 9 427 20 627
Faksi: +49 30 208 478 250
Sähköpostiosoite: [email protected]
Verkkosivusto: www.autodoc.fi

Tietoa verkkovälitteisestä riidanratkaisusta:

Euroopan komissio tarjoaa alustan verkkovälitteiselle riidanratkaisulle osoitteessa https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Yrityksemme ei ole valmis eikä velvollinen osallistumaan riidanratkaisumenettelyyn kuluttajariitojen ratkaisuelimissä.

Vastuuvapauslauseke

Viittaukset ja linkit

Suoriin ja epäsuoriin viittauksiin ulkoisille verkkosivustoille (”hyperlinkit”), jotka ovat tekijän vastuualueen ulkopuolella, pätee vastuuvelvollisuus ainoastaan siinä tapauksessa, kun tekijä on tietoinen sisällöstä ja hänen olisi teknisesti mahdollista ja kohtuullista estää käyttö lainvastaisen sisällön tapauksessa. Tekijä vakuuttaa täten nimenomaisesti, että linkkien asettamisen ajankohtana linkitetyillä sivuilla ei ole ollut havaittavissa laitonta sisältöä. Tekijä ei voi vaikuttaa linkitettyjen/yhdistettyjen sivujen tämänhetkiseen tai tulevaan ulkoasuun, sisältöihin tai tekijyyteen. Sen vuoksi hän etäännyttää itsensä täten nimenomaisesti kaikkien linkitettyjen sivujen sisällöstä, jota on muutettu linkin asettamisen jälkeen. Tämä lausunto koskee kaikkia oman verkkosivuston sisällä olevia linkkejä ja viittauksia sekä vieraiden tekemiä merkintöjä tekijän perustamissa vieraskirjoissa, keskustelufoorumeilla ja postituslistoilla. Laittomasta, virheellisestä tai epätäydellisestä sisällöstä ja erityisesti vahingoista, jotka syntyvät tällaisten esitettyjen tietojen käytöstä tai käyttämättömyydestä, vastaa yksin sen sivun tarjoaja, johon viitataan, eikä se, joka vain viittaa kyseiseen julkaisuun linkin kautta.

Tekijän- ja tavaramerkkioikeus

Tekijä pyrkii kaikissa julkaisuissa noudattamaan käytettyjen grafiikoiden, äänitiedostojen, videopätkien ja tekstien tekijänoikeuksia, käyttämään itse luomiaan grafiikoita, äänitiedostoja, videopätkiä ja tekstejä tai turvautumaan lisenssivapaisiin grafiikoihin, äänitiedostoihin, videopätkiin ja teksteihin. Kaikkiin verkkosivuston sisällä mainittuihin ja mahdollisesti kolmansien osapuolten suojaamiin tuote- ja tavaramerkkeihin sovelletaan rajoituksetta sovellettavan tavaramerkkilainsäädännön säännöksiä ja vastaavien rekisteröityjen omistajien omistusoikeuksia. Pelkästä tavaramerkin mainitsemisesta ei tule vetää johtopäätöstä, että kolmansien osapuolten oikeudet eivät suojaisi sitä! Julkaistujen, tekijän itse luomien kohteiden tekijänoikeus säilyy yksinomaan sivujen tekijällä. Tällaisten grafiikoiden, äänitiedostojen, videopätkien ja tekstien kopiointi tai käyttö muissa sähköisissä tai painetuissa julkaisuissa on kielletty ilman tekijän nimenomaista suostumusta.

Tämän vastuuvapauslausekkeen oikeudellinen pätevyys

Tätä vastuuvapauslauseketta on pidettävä osana verkkosivustoa, jolta tälle sivulle viitataan. Jos tämän tekstin osat tai yksittäiset muotoilut eivät, eivät enää tai eivät täysin vastaa sovellettavaa lainsäädäntöä, tämä ei vaikuta asiakirjan muiden osien sisältöön tai pätevyyteen.