Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
500 tuotetta

Tavaratilan matto suojaa auton verhoilua lialta, kosteudelta, naarmuilta ja ruostetahroilta. Tämä lisävaruste mahdollistaa myös huomattavasti lyhyemmän puhdistusajan.

Tavaratilan maton tyypit

Valmistusmateriaalin perusteella:

  • Kumi. Nämä ovat kestäviä ja luotettavia lisävarusteita, jotka ovat huomattavia niiden hoidon yksinkertaisuuden ja kannattavan hintansa takia. Lisäksi, tuotteet joiden pinnassa on kumia, eivät lipsahda siirtämisen aikana.
  • Tekstiili. Nämä ovat hyvän ulkonäön ja eri värien malleja. Kulumisen kestävää kangasta käytetään niiden valmistuksessa. Ne imevät nopeasti kosteutta, ovat kevyitä ja edullisia.
  • Polyuretaani. Nämä lisävarusteet ovat joustavia, helposti pestäviä, nopeasti kuivuvia ja vedenkestäviä. Ne ovat myös resistantteja naarmuuntumiselle, kemikaaleille ja lämpötilanvaihdoksille. Lisäksi polyuretaanituotteet ovat kaksi kertaa kevyempiä, kuin kumiset samoilla mitoilla.
  • Kumi-muovi. Ne palvelevat pitkään ja taittuvat hyvin. Ne ovat täysin kestäviä kemikaaleille ja eivät omaa pistävää hajua.
  • Muovi. Ne ovat edullisia  ja helposti hoidettavia lisävarusteita. Ne eivät ole kovinkaan joustavia, mutta suojaavat mekaaniselta vahingolta hyvin.

Polymeeriset auton lisävarusteet yleensä tulevat sivujen kanssa, joiden korkeus vaihtelee 2 ja 6 senttimetrin välillä. Tekstiili ja kumituotteet on yleensä valmistettu ilman niitä.

Valmistajat tarjoavat erityisiä- sekä yleismattoja. Ensimmäiset on tehty tietyille auton malleille ja tarkasti vastaavat sen parametrejä. Toista voidaan käyttää monissa autoissa. Useimpien kokoa ja muotoa voidaan muuttaa.

Tavaratilan mattojen käyttöohjeita

  1. Jotkin lisävarusteet vaativat kiinnitystä tavaratilaan tietyillä kiinnikkeillä. Noudata valmistajan ohjetta asennuksen aikana.
  1. Kumiset, polyuretaaniset ja muoviset tavaratilan matot tulisi yksinkertaisesti pestä vedellä ja kuivata pystysuorassa asennossa. Huomattavan likaantumisen tapauksessa voi käyttää erikoiskemikaalituotteita.
  2. Tekstiilimatot puhdistetaan harjan tai märkäkuiva-imurin avulla. Korkean paineen työkalun käyttö on hyväksyttävää keskimääräisellä voimatasolla. Tällaisen laitteen käyttöön sinun tulee pitää letkua vähintään 20cm päässä lisävarusteesta. Ei ole suositeltavaa pestä lisävarusteita pesukoneessa.
  3. Voit käyttää tavallisia saksia vähentääksesi yleistuotteen kokoa. Useimmat tuotteista sisältävät leikkauslinjat.

AutoDoc: käteviä ostoksia verkossa

Haluatko ostaa auton tavaratilan maton ilman ongelmia? Tule AutoDocin asiakkaaksi. Meiltä tulet pystymään ostamaan verkosta kaiken tarvittavan autollesi nopeasti ja edullisesti. Voit löytää täydellisesti sopivia tuotteita kätevästä katalogistamme minuuteissa. Monet niistä myydään alennuksella. Tee tilaus verkkokauppaamme juuri nyt ja nauti mukavasta ostamisesta.

loader Ole hyvä ja odota!...