1.000.000 auton osaa - löydä sopiva varaosa autollesi Esimerkki

0 Tuotetta
#
Ostoskorisi on tyhjä
0,00 €

Tilaa
UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi kuullaaksesi tuoreimmista uutisista ja vinkeistä.

Infografiikka
20 vuoden aikana myytyjen uusien
autojen määrä

Tässä on mielenkiintoinen infografiikka, joka teimme sinua varten. Siitä näet, mitkä auton korit olivat autoilijoiden suosiossa Länsi-Euroopan maissa vuosina 1998–2017. Siitä näkyy muun muassa se, että sedanien kysyntä Euroopassa on laskenut. Vuosi vuodelta tällaisia korityyppejä rekisteröidään vähemmän ja vähemmän: 20 vuodessa niiden kokonaismäärä on pudonnut 76 prosentista 46 prosenttiin.

Opi lisää
Jarrulevyjen vikatoiminnot: merkit ja syyt

Auton jarrujärjestelmällä on tärkeä rooli liikenneturvallisuuden takaamisessa. Järjestelmän tärkeimpiä osia ovat jarrulevyt. Ne altistuvat jatkuvasti mekaaniselle ja termiselle rasitukselle. Jotta voit autonomistajana määritellä ja sulkea pois jarrulevyjen viat, sinun on osattava tunnistaa niiden tärkeimmät merkit. Toiminhäiriöiden syiden tietäminen auttaa estämään rikkoutumisen.

Opi lisää
Suosittuja auton osia
Vinkkejä
Mikä on RunFlat?

Kun ajat huonokuntoisella tiellä, renkaiden vaurioitumisriski kaksinkertaistuu. Kuopat, töyssyt, naulat, lasinsirut, terävät kivet ja jopa riittämätön tai liiallinen rengaspaine saattavat aiheuttaa rengasrikon. Valitettavasti rengasta ei voi aina vaihtaa tai korjata. Mutta käyttämällä RunFlat-renkaita pääset helposti korjaamolle. Tässä artikkelissa kerromme, millaisista renkaista on oikein kyse.

Opi lisää
Pyyhkimet: perusteellinen opas pyyhkimien toiminnasta ja vaihtamisesta

Jotta voidaan varmistaa, että kuljettaja näkee tien hyvin säästä riippumatta, pyyhkimet ovat osa nykyaikaisten ajoneuvojen suunnittelua. Niiden päätehtävänä on puhdistaa lika, lumi ja vesi välittömästi tuulilasin pinnalta. Koska ajoturvallisuus riippuu suoraan ajoneuvon ikkunoiden puhtaudesta, ajaminen viallisilla pyyhkimillä on useimmissa maissa laitonta. Kerromme, miten osien ennenaikaisen hajoamisen voi välttää ja miten järjestelmän voi palauttaa toimintakuntoon.

Opi lisää
Uutisia
Citroënilla on saatavilla lasit matkapahoinvoinnin estämiseksi

Tilastojen mukaan noin 30 miljoonaa eurooppalaista kärsii tien päällä matkapahoinvoinnista. Citroën keksi ratkaisun tähän ongelmaan. Yrityksen lanseeraamat Seetroën-nimiset lasit on suunniteltu poistamaan häiriöt moottoriajoneuvojen matkustajien tasapainoelimistä.

Opi lisää
Goodyear Oxygene – renkaat, jotka tuottavat happea

Oletko huolissasi jatkuvasti kasvavista hiilidioksidipäästöistä ja sen aiheuttamista luonnonkatastrofeista? Goodyearin insinöörit esittelivät innovatiivisen keksintönsä maailmalle – happea tuottavat Oxygene-konseptirenkaat.

Opi lisää
Sanastoa
Tiptronic

Tiptronic on alkuperäinen nimi toiminnolle, jonka avulla kuski voi manuaalisesti ohjata automaattivaihteistoa. Porsche kehitti järjestelmän vuonna 1990 ja aluksi sitä asennettiin vain tämän merkin autoihin. Nyt Tiptronicista on erilaisia versiota Audin, Volkswagenin, Seatin ja Peugeotin malleissa.

Opi lisää
Käsivalinnalla varustettu automaattivaihteisto (manumatic)

Käsivalinnalla varustettu automaattivaihteisto (manumatic) on termi, jolla viitataan automaattisiin, puoliautomaattisiin ja portaattomiin automaattivaihteistoihin, joissa vaihteita voi vaihtaa manuaalisesti.

Opi lisää
Vian määrittäminen
Ohjaustehostimen neste: miten valita ja vaihtaa se

Ohjaustehostimen käyttöikänä pidetään auton koko elinkaarta, mutta näin käy vain jos järjestelmä ei koe öljyvuotoja. Ala-arvoisen öljyn käyttö tai öljynvaihdon jättäminen liian myöhään ovat yleisimmät syyt ohjaustehostimen vaurioon. Lue artikkelimme tietääksesi, miten välttää virheet valitessasi ja vaihtaessasi hydraulinestettä.

Opi lisää
Jarrulevyjen ylikuumeneminen: oireita, syitä, ongelman ratkaisu

Yksi yleisimmistä jarrulevyvaurioista on ylikuumeneminen. Tällöin levyn lämpötilä saavuttaa kriittisen arvon ja jarrupala alkaa luistaa levyllä ja jarrujärjestelmän teho laskee minimiin.

Opi lisää
Osta verkossa alennuksella, erikoistarjouksia ja kampanjoita - TecDoc Inside

Tässä näytettyjen tietojen ja tiedostojen sekä erityisesti koko tietokannan monistus ja kopiointi on kielletty. On ankarasti kielletty ilman TecDocin (TecAlliancen) etukäteen antamaa suostumusta kopioida, jakaa edelleen tietoja tai koko tietokantaa ja/tai sallia kolmannen osapuolen se tehdä. Väärinkäytös tulkitaan tekijänoikeuksiin kohdistuneeksi rikokseksi ja johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin.

Kansainvälinen asiakaspalvelu

Suomen asiakaspalvelu[email protected]Autodoc.fi - puhelin- ja asiakaspalvelu

© 2019 www.autodoc.fi: AUTODOC verkkokauppa

Uusi yksinkertaisestettu hakumme tekee sopivien osien löytämisestä yhä helpompaa. Ets varaosia.

Haun tyyppi Esimerkki
Autonosat Jarrulevyt
Autonosat + Varaosien valmistaja Öljynsuodatin RIDEX
Autonosat + Autonvalmistaja Sytytystulpat BMW
Autonosat + Tuotenumero Pyyhkijänsulat 298W0019
Tuotenumero 578502
Tuotenumero + Autonosat valmistaja SKWIB-0940018 STARK
OEN 1768202800
OEN + Autonosat valmistaja 1Q1998002 VALEO
loader Ole hyvä ja odota!...