Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
54 tuotetta

Auton renkaat korvataan kaksi kertaa vuodessa: ennen talvea ja kesää. Rengaspusseja käytetään kätevään renkaiden säilömiseen ja siirtämiseen. Ne suojaavat näitä osia negatiiviselta auringon säteiden vaikutukselta ja lian tai kosteuden kerääntymiseltä. Tämän lisäksi, lisävarusteet pitävät matkustamon ja tavaratilan puhtaana renkaiden siirtämisen aikana. Nämä lisävarusteet ovat sopivia sekä renkaille, että vanteille. Yleensä niissä on kahvat.

Rengaspussien tyypit

Lisävarusteet vaihtelevat niiden tarkoituksen perusteella. Etenkin seuraavanlaisia lisävarusteita säilytykseen löytyy valmistajien katalogeista:

  • Osia varten, jotka on poistettu korvausta varten. Ne on yleensä tehty kankaasta ja niissä on ilmastointireiät.
  • Vararengasta varten. Sääntönä, ne on tehty muovista tai keinonahasta ja ovat kiinnitetty crossoverin tai off-road ajoneuvon takaoveen.

Tilatessasi verkosta, ota huomioon, että pussit vaihtelevat kokonsa perusteella: etenkin leveyden ja säteen. Jälkimmäinen vastaa renkaan parametriä, ja se merkitään seuraavanlaisesti: R13–14, R15–16, R17–18. On myös olemassa rengaspusseja, joihin mahtuu neljän renkaan sarja. Ne ovatmelko edullisia, mutta kokoaikainen osien kosketus pussin sisällä voi johtaa vanteiden naarmuuntumiseen.

Rakenteen tyypin mukaan lisävarusteet voivat olla:

  • Suljettuja. Ne peittävät renkaat ja vanteen ympäristön vaikutukselta kokonaan. Niissä on yleensä vetoketju.
  • Avoimet. Ne peittävät vain renkaat. Sääntönä, ne kiinnitetään remmien avulla.

Valmistajat käyttävät monia valmistusmateriaaleja. Se on usein nylonia, polyesteriä ja keinonahkaa. Kangaslisävarusteilla on erinomaiset vettä kestävät ominaisuudet, ne taittuvat kompaktisti, ja ne ovat melko edullisia. Nahkaiset lisävarusteet ovat kestävämpiä ja hienompia.

Rengaspussien käyttöohjeita

  1. Käytä vain oikean kokoisia lisävarusteita.
  2. Puhdista lisävarusteet valmistajan suositusten mukaan. Esimerkiksi, useimmissa tapauksissa kuivapuhdistaminen on kiellettyä. Nahkaista varten on tarpeeksi pyyhkiä se märällä sienellä; kun taas kankaiset tulee pestä pesukoneessa käyttäen hellää toimintatilaa. Älä käytä pyykinpesuaineita valkaisijalla, äläkä silitä lisävarusteita.
  3. Ota huomioon, että lisävarusteet tehty keinonahasta eivät kestä alle 0 asteen lämpötiloja.

AUTODOC: kätevää verkko-ostamista

Voit ostaa rengaspusseja ja muita tarvittavia tuotteita edullisesti verkko-kaupastamme. Pidämme usein tarjouksia, jotka mahdollistavat rahan säästämisen. Kuule lisää asiakaspalvelumme asiantuntijoilta ja tee hyviä ostoksia juuri nyt!

loader Ole hyvä ja odota!...