Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
337 tuotetta

Oletko ikinä ollut tilanteessa, jossa puhelimesi sammuu kaikista huonoimmalla hetkellä akun tyhjenemisen vuoksi? Auton puhelinlaturit auttavat sinua välttämään sitä. Nämä kompaktit laitteet mahdollistavat sinut lataamaan älypuhelimesi, tablettisi tai muun laitteen suoraan matkustamosta.

Käyttöperiaate

Laitteet toimivat tupakansytyttimestä, joka toimii auton akulla. Käyttäen niitä, voit ladata laitteesi ajon aikana sekä pysähtyneenä. Nämä lisävarusteet sisältävät mikropiirin muuttaen auton sähköjärjestelmän jännitteen (12 V) oikealle tasolle älypuhelinten lataamista varten.

Auton puhelinlaturien tyypit

Laitteet vaihtelevat toisistaan seuraavilta piirteiltään:

  • Design. USB adapterit ja laitteet sisäänrakennetulla johdolla ovat esillä katalogeissa. Ensimmäisessä voi olla mukana johto tai ei. Joissain adaptereissa on 2-3 kantaa ja ne voivat ladata montaa laitetta samanaikaisesti.
  • Virran taso. Se voi olla 1, 2 tai 3.6 A.
  • Liittimen tyyppi. Useimmiten laitteissa on micro-USB liitin, koska se on sopivin useimmille laitteille. Katalogeista voit myös löytää USB ja mini-USB liittimiä, malleja monilla eri tyyppisillä liittimillä ja erikoislisävarusteita suunniteltu tietyn brändin älypuhelimille.
  • Rungon materiaali. Sääntönä, auton puhelinlaturit valmistetaan kestävästä polymeerisistä materiaaleista. Alumiiniseoksia ja ruostumatonta terästä voidaan käyttää joidenkin osien valmistuksessa laitteen runkoon. Lisäksi, joillain tuotteista on titaanipinnoite.
  • Varustesarja. Jotkin tuotteet tulevat johdon kanssa, pitimen laitteelle kanssa, tai muiden lisävarusteiden kanssa.
  • Lisätoiminnot. Monet valmistajat tarjoavat laitteita sisäänrakennetulla volttimittarilla, ampeerimittarilla ja lämpömittarilla. Voit myös ostaa laitteita, jotka tuottavat varoitusäänen jännitteen pudotessa yhtäkkiä auton sähköjärjestelmässä.

Auton puhelinlaturien käyttöohjeita

  1. Käytä laitetta tarkoituksen mukaan noudattaen valmistajan suosituksia. Varmista, ettei laturin jännite ylitä laitteesi akussa mainittua arvoa. Jos jännite on liian korkea, sekä lisävaruste, että älypuhelimen akku voivat ylikuumentua ja jopa vahingoittua.
  2. Ota huomioon, että kahden tai useamman laitteen yhdistämisen tapauksessa, lataus tulee olemaan hitaampaa. Tämä johtuu siitä, että sähkövirta jaetaan moneen ulostuloon.
  3. Säilö laitteet välttääksesi kosteuden muodostumista. Vältä niiden ylikuumenemista.

AutoDoc: käteviä ostoksia verkossa

Rekisteröidy verkkokauppaamme ostaaksesi auton puhelinlatureita ilman ongelmaa. Tarjoamme kaiken mukaville verkko-ostoksille: verkkosivut käyttäjäystävällisellä ulkoasulla, kätevällä mobiilisovelluksella ja yksityiskohtaisilla tuoteselosteilla. Tuotteidemme hinnat puhuvat puolestaan: ne ovat edullisia. Lisäksi, alennukset ovat aktiivisia monille auton lisävarusteille.

loader Ole hyvä ja odota!...