Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
20 tuotetta

Keskustelu puhelimessa, pitäen yksikköä korvasi lähellä ajamisen aikana, on kiellettyä kaikissa EU maissa. Bluetooth autosarja, joka yhdistyy pariksi älypuhelimen kanssa, auttaa ottamaan vastaan ja soittamaan puheluita ilman, että sinun tarvitsee nostaa käsiä ratilta.

Käyttöperiaate

Tieto siirtyy radioaalloilla rajoitetulla alueella: 2.40-2.48 GHz. Yhteys älypuhelimen ja laitteen välillä ei vaadi johtoja, ja se tehdään riippumatta fyysisistä esteistä. Voit esimerkiksi tehdä tai saada puhelun ilman laitteen poisottamista taskusta tai hansikaslokerosta. Äänisignaali voi tulle headsetin tai kaiuttimen läpi.

Bluetooth sarjojen tyypit

Riippuen designin ominaisuuksista, on kolmen tyyppisiä tällaisia lisävarusteita:

  • Bluetoothkuuloke. Se on kompakti ja helppokäyttöinen handsfree laite, sisältäen mikrofonin ja kuulokkeet. Se on edullinen eikä vaadi asentamista. Tämä lisävaruste tarjoaa luottamukselliset keskustelut. Lisäksi, laitetta voidaan käyttää auton ulkopuolella. Monissa malleissa on volyyminsäätö ja napit puheluiden hyväksymiseen tai hylkäämiseen.
  • Kannettava kaiutin. Kaiutinta käytetään järjestelmissä kuulokkeiden sijasta. Ne on varustettu sisäänrakennetulla akulla, joka voidaan ladata auton 12V pistorasiasta. Ne voivat olla kannettavia tai vaatia yhteyden auton vakioäänijärjestelmään johdolla. Toisen tyypin lisävarusteet yleensä kiinnitetään etupaneeliin.
  • Täydet Bluetooth autosarjat. Ne on suunniteltu pysyvää asennusta varten matkustamoon. Ne tarjoavat korkealaatuisen äänen, mutta hinta ei ole kovinkaan edullinen. Ne sisältävät yleensä mikrofonin, telineen laitteelle sekä kaiuttimen. Joissain malleissa on ominaisuutena auton vakioäänijärjestelmän käyttö jälkimmäisen sijasta.

Kannettavat laitteet sisältävät tietyille malleille tehdyt laitteet ja yleislaitteet. Ensimmäiset ovat yhteensopivia vain tietyn brändin puhelinten kanssa, kun taas toiset ovat sopivia useimpien pienlaitteiden kanssa markkinoilla.

Järjestelmät voivat olla monofonisia tai suunniteltuja stereofoniselle äänelle. Niillä on myös usein lisävaihtoehdot, kuten sisäänrakennettu yhteystietoluettelo, ääniohjaustoiminto, mahdollisuus synkronoida monta laitetta saman laitteen kanssa.

Bluetooth autosarjojen käyttöohjeita

  1. Kannettavien sarjojen asennus ei vaadi erikoistaitoja. Valmistajan suosituksia tulisi noudattaa ja ottaa huomioon, että järjestelmän ei tulisi haitata ajoneuvon käyttöä. On parempi ottaa yhteyttä ammattilaisiin sisäänrakennetun Bluetooth autosarjan asennuksessa.
  2. Jos älypuhelimesi ei tunnista laitetta, on suositeltavaa tarkistaa laitteen asetukset. On mahdollista, että Bluetooth on pois päältä.
  3. Suojaa lisävarusteet kosteudelta ja korkealta lämpötilalta. Nämä tekijät omaavat negatiivisen vaikutuksen virtapiiriin laitteen sisällä ja voivat aiheuttaa sen vioittumisen.

AUTODOC: kätevää verkossa ostamista

Voit ostaa Bluetooth autosarjan ja muita sähkölaitteita verkkokaupastamme ilman ongelmia. Olemme luoneet yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen katalogin: tulet helposti löytämään sopivat tuotteet ja saamaan tietoosi aktiiviset tarjoukset. Meidän mobiilisovelluksemme on myös käytössäsi: kiitos sille, voit tilata tuotteita verkosta riippumatta paikastasi. Tule AUTODOCin asiakkaaksi juuri nyt, ja osta mukavasti.

loader Ole hyvä ja odota!...