Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Pyöräkiilat

Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
75 tuotetta

Rengaskiilat: mitä sinun tulisi tietää

Pyöräkiilat estävät autoa liikkumasta itsestään. Niitä käytetään esimerkiksi silloin, jos auto on pysäytettävä mäkeen.

Minkä tyyppisiä pyöräkiiloja on olemassa?

Näiden auton lisävarusteiden valmistuksessa käytetään erilaisia materiaaleja. Seuraavat pyöräkiilat ovat suosittuja:

  • Metalliset. Nämä tuotteet ovat hyvin lujia ja kestävät mekaanisia vaurioita.
  • Muoviset. Näiden suurin etu on korroosionkestävyys. Tällaiset kiilat eivät kuitenkaan kestä erittäin korkeita tai matalia ympäristön lämpötiloja.
  • Kumiset. Nämä ovat myös korroosionkestäviä. Samalla ne kestävät muovituotteisiin verrattuna paremmin mekaanista vääntymistä.

Joillakin valmistajilla on valikoimassa taittuvia pyöräkiiloja. Ne vievät vähän säilytystilaa, mutta kestävät huonommin kuin kiinteät.

Pyöräkiilat: käyttöohjeita

  1. Muista tarkistaa maasi liikennelait. Ne saattavat sisältää sääntöjä, jotka koskevat näiden lisävarusteiden käyttöä. Autoilija voi esimerkiksi olla velvollinen käyttämään pyöräkiiloja pysäköidessään rinteisiin, joissa on tietty kaltevuuskulma.
  2. Jos sinun tarvitsee käyttää tunkkia, aseta pyöräkiila sen pyörän alle, joka sijaitsee vastakkaisessa kulmassa siihen pyörään nähden, jota olet nostamassa.
  3. Aktivoi pysäköintijarru ennen kuin asennat kiilat. Älä poistu auton luota ennen kuin olet varma, ettei se liiku.
  4. Tarkasta pyöräkiila silmämääräisesti, ettei siinä ole vikoja. Säröillä olevan tai jollakin tavalla vahingoittuneen laitteen käyttö on kielletty – se saattaa olla vaarallista.
  5. Poista pyöräkiilat ennen kuin lähdet ajamaan. Muuten ne ja renkaat saattavat vahingoittua. Toimi varovaisesti välttääksesi vahingot.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Etsitkö luotettavaa verkkokauppaa, jossa myydään laadukkaita auton lisävarusteita halvalla? Vieraile AUTODOC-sivustolla, sillä meiltä voit ostaa pyöräkiiloja ja paljon muuta alhaiseen hintaan. Kaikki tuotteemme ovat edullisia ja muuttuvat vieläkin edullisemmiksi tarjousten aikana. Selaa käyttäjäystävällistä kuvastoamme ja tee tilauksesi verkossa muutamalla klikkauksella.

loader Ole hyvä ja odota!...