Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
770 tuotetta

Auton ilmanraikastimet auttavat torjumaan matkustamossa olevia epämiellyttäviä hajuja. Ne eivät vie paljoa tilaa ja ovat helppokäyttöisiä.

Minkä tyyppisiä auton ilmanraikastimia on?

Sen perusteella, missä muodossa aromaattinen aine on, näitä tuotteita on useita erilaisia. Kaikkein yleisimpiä ovat kuitenkin seuraavat:

  • Tuoksulla kyllästetyt pahvituotteet. Yleensä nämä ripustetaan sisällä olevaan taustapeiliin. Niiden paras puoli on alhainen hinta.
  • Neste. Nämä ovat yleensä säiliöitä, jotka sisältävät aromaattista nestettä. Ne kiinnitetään tuuletusaukkoihin ja ne palvelevat pidempään kuin tuoksulla kyllästetyt lisävarusteet.
  • Rakeet. Yleensä näitä myydään pusseissa. Ne voidaan sitoa kiinni lämmittimen säleikköön tai ripustaa taustapeiliin. Niiden suurin etu on, että ne ovat pitkäkestoisia.
  • Geeli. Nämä ovat säiliöitä, jotka sisältävät hyytelömäistä ainetta. Ne voidaan asentaa esimerkiksi kojelautaan tai laittaa istuimen alle. Ne eivät vuoda, sillä geeli on erittäin paksua. Usein ne toimivat pidempään kuin nestemäiset ilmanraikastimet.
  • Elektroniset. Tähän kategoriaan kuuluu ionisoijat, jotka ovat hyödyllisiä ihmisen elimistölle. Ne saavat virran joko tupakansytyttimestä tai paristoista.

Nämä autotarvikkeet eroavat toisistaan myös toimintaperiaatteiltaan. Jotkut imevät itseensä epämiellyttäviä hajuja, kun taas toiset vain peittävät ne erittämällä miellyttävää tuoksua.

Auton ilmanraikastimien käyttöominaisuuksia

  1. Käy aina läpi valmistajan ohjeet ja noudata heidän antamia suosituksia. Jotkut tuotteet toimivat esimerkiksi kunnolla vain silloin, kun ne ovat tietyssä asennossa. Joidenkin raikastimien tuoksun voimakkuutta voidaan säätää.
  2. Pese kädet saippualla huolellisesti lisävarusteen asentamisen jälkeen.
  3. Ole varovainen lasten ollessa matkustamossa. Tuoksuvaa geeliä, nestettä tai rakeita ei saa laittaa suuhun.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Verkkokauppamme tarjoaa suuren määrän korkealaatuisia auton lisävarusteita. Lisäksi voit ostaa auton ilmanraikastimia ja muita tuotteita kaikista kannattavin ehdoin. Tästä syystä meillä on edulliset hinnat ja säännöllisesti tarjouksia. Huippulaatuisten tuotteiden ostaminen halvalla on mahdollista – katso itse. Ryhdy AUTODOCIN asiakkaaksi tänään ja tee löytöjä.

loader Ole hyvä ja odota!...