Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
347 tuotetta

Tuuliohjaimia tarvitaan ikkunoiden alentamiseen ajamisen aikana ilman epämukavuutta tuulen puhaltamisen takia matkustamoon. Ne asennetaan oven kehysten yläpuolelle ilmavirran uudelleenohjaamiseksi. Ne myös vähentävät veden määrää, joka pääsee matkustamoon avoimista ikkunoista sateen aikana.

Tuuliohjainten tyypit

Useimmissa tapauksissa elementit myydään 4 tai 2 yksikön sarjoissa. Valmistajat käyttävät seuraavia materiaaleja niiden tuotantoon:

  • Metallinen. Tällaiset palvelevat pitkään. Niillä on usein kromipinnoite, joka näyttää loistavalta.
  • Muovit, etenkin akryylilasi. Tällaiset lisävarusteet ovat kestäviä, elastisia ja kevyitä, ne kestävät UV-säteiden vaikutuksen ja alhaiset lämpötilat. Joissain malleissa on koristeena kromatut suojat.

Tuotteen tilaamisen yhteydessä verkkokaupasta, tulee kiinnittää huomiota lisävarusteiden kiinnikemetodiin. Se voi olla:

  • Asetettava tyyppi. Ne asennetaan lasin ja kumitiivisteen väliin metallikiinnikkeiden avulla. Isoin hyöty näistä on niiden asennuksen yksinkertaisuus. Jotkin lisävarusteet voivat johtaa ikkunan nostajaelementtien nopeaan kulumiseen.
  • Kiinnitettävä. Ne kiinnitetään tarraavan elementin avulla. Ne eivät vaikuta ikkunan nostajien toimintaan. Ne voivat palvella kauan, jos kiinnike on korkealaatuinen.

Tuuliohjainten käyttöohjeita

  1. Aseta ne autoon oston jälkeen. Varmista, että ne eivät peitä peruutuspeiliä tai huononna näkyvyyttä.
  2. Jos valitset kiinnitettävät lisävarusteet, valmistele niiden asennusistukat: puhdista ja poista rasva niistä. On suositeltavaa käyttää alkoholipyyhkeitä tähän.
  3. Noudata valmistajan ohjeita. Ota etenkin huomioon suositukset liittyen ympäristön lämpötilaan, jossa elementit tulisi asentaa.
  4. Tarkista, ovatko tuuliohjaimet turvallisesti kiinnitetty. Ne voivat repeytyä ajamisen aikana löysien kiinnikkeiden takia. Se on vaarallista sekä ajoneuvollesi, että muille tien käyttäjille.
  5. Pyyhi lisävarusteet kostealla pyyhkeellä tasaisin väliajoin. Sääntönä ne myös kestävät pesua korkeapaineisilla puhdistajilla, mutta vain, jos ne on asennettu valmistajan ohjeiden mukaisesti.
  6. Älä käytä ajoneuvoa muutamaan tuntiin elementtien kiinnityksen jälkeen. Lisäksi ei ole suositeltavaa pestä sitä 72 tuntiin asennuksen jälkeen.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Haluatko ostaa tuuliohjaimia nopeasti ja edullisesti? Kiitos AUTODOC katalogin kätevälle rakenteelle, tulet helposti löytämään sopivat tuotteet ja valitsemaan optimaalisen vaihtoehdon. Monissa malleissa on alhaiset hinnat. Lisämahdollisuus säästää rahaa on olemassa kiitos tarjouksille, joita pidetään tasaisin väliajoin verkkokaupassamme. Kiirehdi ostaaksesi tuotteita joista pidät, vielä kannattavilla ehdoilla!

loader Ole hyvä ja odota!...