Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
81 tuotetta

Sinun tulisi ostaa auton aurinkosuojia jos haluat suojata autosi sisäosia auringon säteiden vaikutukselta. Monet mallit myös auttavat ehkäisemään hyönteisten ja pölyn kertymistä ajoneuvoon. Lisäksi ne pimentävät matkustamoa tehden siitä mukavamman.

Auton aurinkosuojien tyypit

  • Liukuvat tekstiilituotteet. Ne tehdään esimerkiksi polyesteristä ja ovat verhoja, jotka kiinnitetään ikkunan metalliin tai muoviosiin. Kangas voidaan helposti siirtää sivuun ikkunan alentamiseksi tai objektin laittamiseksi sen läpi. Ne tarjoavat varjostusta vain jos verho laajennetaan. Monia värejä on saatavilla, jonka takia tulet helposti löytämään autotuotteen, joka on yhteensopiva autosi sisäosan kanssa. Lisäksi, on lisävarusteita, joiden ulkoinen ja sisäosa on kahdella eri värillä varustettu.
  • Rullalisävarusteet. Sääntönä ne kääriytyvät ylös, kun nappia painetaan. Ne ovat yleensä edullisia. Ne asennetaan suoraan lasipinnalle imukupeilla tai sen yläpuolelle itseruuvautuvilla ruuveilla.
  • Aurinkosuojat. Ne tehdään esimerkiksi nylonista tai polyvinyylikloridista. Nämä ovat yleiskäyttöisiä helposti asennettavia lisävarusteita. Tarrautuvat elementit tai imukupit on käytettynä kiinnityksessä ikkunaan. Näiden lisävarusteiden hinta on melko alhainen. Ne ovat yleensä pienempiä kuin ikkuna, jonka takia ne eivät tarjoa tarpeeksi varjoa.
  • Runkomallit. Erityinen metallikehys peitetään erityisellä tiheällä kankaalla, joka ehkäisee hyönteisten kerääntymistä matkustamoon. Koukkuja tai magneettisiä kiinnikkeitä käytetään asennukseen. Tällaiset lisävarusteet yleensä sopivat kaikkiin autoihin ja ovat helppoja asentaa. Joissain tapauksissa ikkunat voivat hikoilla. Lisäksi, nämä tuotteet eivät ole edullisia.

Auton aurinkosuojien käyttöohjeita

  1. Asennuksen aikana noudata ohjetta ja käytä kiinnikkeitä, jotka myydään sarjassa, tuotteiden kanssa.
  2. Puhdista lisävarusteet valmistajan suositusten mukaisesti. Sääntönä, polyvinyylikloridista tehdyt tuotteet tulisi tasaisin väliajoin pyyhkiä kostealla kankaalla. Pesua tai kuivapesua suositellaan tekstiililisävarusteille.
  3. Älä yritä purkaa runkotuotteita liian usein, ettei ne menetä muotoaan.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Laaja valikoima monia autolisävarusteita on esillä verkkokaupassamme, sisältäen auton sivuikkunan aurinkosuojat, istuinsuojat, matkustamomatot ja ratin suojat. Jos oli vaikeaa valita tuote katalogistamme, ota yhteyttä asiakaspalvelumme asiantuntijoihin. He tulevat mielellään tuomaan kaiken tarvittavan tiedon ja auttamaan ostamisessa. Jos tarjous on olemassa malleihin, joita tarvitset, alennukset odottavat sinua. Tee tilauksia AUTODOCissa, koska se on mukavaa ja kannattavaa.

loader Ole hyvä ja odota!...