Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Lokasuojan suojapeite

Katso
Valmistajat
24 tuotetta

Lokasuojan suojus: mitä sinun tulisi tietää

Lokasuojapeitteitä käytetään korjausten tai huollon aikana suojatakseen lakka-ja-maali pinnoitetta öljyltä, lialta tai mekaaniselta vahingolta. Ne ovat helppokäyttöisiä tuotteita, joka mahdollistaa niiden käytön sekä huoltoasemilla, että omassa autotallissasi.

Lokasuojapeitteiden tyypit

Katalogit sisältävät eri materiaaleista valmistettuja lisävarusteita. Ne ovat enimmäkseen:

  • Polypropyleeni. Se on kestävää, vedenkestävää materiaalia, joka on myös kestävä lämpötilanvaihteluille sekä öljyn ja kemikaalien vaikutukselle.
  • Polyvinyylikloridi. Se on käytettävää ja kestävää materiaalia, jonka piirteinä on veden- ja öljynkestävyys.

Joissain malleissa on pehmeä täyttömateriaali lokasuojien suojaamiseksi naarmuilta, lommoilta ja muilta mekaanisilta vahingoilta. Riippuen kiinnikkeiden tyypistä, on olemassa seuraavia lisävarusteita:

  • sisäänrakennetuilla magneeteilla;
  • imukupeilla.

Riippuen muodosta, lisävarusteet voivat olla suorakulmaisia tai leikkauksella rengasta varten. Toisen tyypin tuotteet ovat etenkin käteviä vastaavan yksikön korjauksen aikana.

Lokasuojapeitteiden käyttöohjeita

  1. Peitteet tulisi kiinnittää valmistajan suositusten mukaan. Magneettituotteet laitetaan oikeaan korin osaan. Imukuppituotteet kiinnitetään painamalla. Se luo tyhjiön, tarjoten luotettavan kiinnityksen.
  2. Lisävarusteet eivät vaadi erityishoitoa. Useimmissa tapauksissa on tarpeeksi pyyhkiä ne märällä kankaalla käytön jälkeen.
  3. Raskaan likaantumisen yhteydessä, konepesu on joskus mahdollista. Tarkka informaatio tästä on tarkennettu valmistajan ohjeessa.

AUTODOC: kätevää ostamista verkossa

Rekisteröidy AutoDociin ostaaksesi lisävarusteita luotettavilta brändeiltä edullisesti. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita alhaisiin hintoihin. Alennuksia on olemassa moniin tuotteisiin - tämä auttaa sinua säästämään lisää. Käy sivujemme erikoisosassa tai ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme saadaksesi lisää tietoa. Tee tilaus verkossa juuri nyt ostaaksesi lokasuojapeitteitä, telttoja, lattia- tai tavaratilan mattoja ja muita valmisteita kannattavilla olosuhteilla.

loader Ole hyvä ja odota!...