Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
13 tuotetta

Kuolleen kulman peilit huomattavasti lisäävät katselukulmaa ja mahdollistavat pitää silmällä kuolleita kulmia, toisin kuin standardipeilit. Tällaiset lisävarusteet nostavat turvallisuustasoa ja auttavat tekemään monia ajotehtäviä.

Kuolleen kulman peilien tyypit

Valmistajien katalogit tarjoavat lisävarusteita eri muodoissa:

  • ympyrä;
  • puoliympyrä;
  • ovaali;
  • neliö, jne.

Kiinnikkeen tyypin perusteella:

  • Asennettu imukupeilla tai kaksipuolisella teipillä. Ne kiinnitetään suoraan standardipeilin heijastavaan osaan. Alhainen hinta on tällaisten lisävarusteiden etu.
  • Kiinnitetty kannattimilla tai muilla kiinnikkeillä. Ne asennetaan standardipeilin ylä- tai alapuolelle. Yleensä tällaisten tuotteiden kaltevuutta voidaan säätää auton teknologisten piirteiden, kuskin pituuden, jne. mukaisesti.

Voit ostaa verkosta kehyksettömiä lisävarusteita, sekä kehyksellisiä. Monet valmistajat tarjoavat sarjoja kahdella lisävarusteella: yksi molemmille puolille. Useimmat tuotteet ovat yleiskäyttöisiä ja voidaan asentaa sekä matkustaja-autoihin, että pyöriin.

Kuolleen kulman peilien käyttöohjeita

  1. Ennen lisävarusteen asentamista imukupilla tai liimateipillä, valmistele heijastava pinta puhdistamalla, kuivaamalla ja poistamalla siitä rasva erikoisaineella. Jotkut valmistajat suosittelevat, että autopesussa ei kannata käydä muutamaan tuntiin asennuksen jälkeen.
  2. On suositeltavaa asettaa lisävarusteet kauas yläkulmaan: se tulee lisäämään katselukulmaa.
  3. Asennuksen jälkeen varmista, että lisävaruste on hyvin kiinnitetty, eikä estä pääpeilin asennon säätämistä.
  4. Käytä puhdistukseen erikoispuhdistusaineita, joissa ei ole naarmuttavia ainesosia.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

AUTODOCin verkkokaupasta voit ostaa kuolleen kulman peilejä ja muita lisävarusteita vain muutamalla klikillä. Meiltä löydät verkkosivun käyttäjäystävällisellä ulkoasulla ja yksinkertaisen tilauslomakkeen, kätevän mobiilisovelluksen, tasaisia tarjouksia, pätevän asiakaspalvelun, edullisen toimituksen ja paljon muuta. Tule asiakkaaksemme juuri nyt ja näe, että ostaminen voi olla mukavaa ja kannattavaa.

loader Ole hyvä ja odota!...