Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
34 tuotetta

Tiellä ajamisen turvallisuus riippuu tuulilasin läpinäkyvyydestä. Tahrat sen pinnalla luovat vääristymiä, jotka haittaavat näkyvyyttä. Välttääksesi tämän, käytä auton ikkunan puhdistusharjoja. Tuotteilla on edullinen hinta ja ne ovat helppokäyttöisiä. Kiitos niille, ajoneuvo tulee aina omaamaan siistin ulkonäön.

Auton ikkunan puhdistusharjojen tyypit

Valmistajien katalogit sisältävät tuotteita eri työosamateriaaleilla. Lisävarusteet voivat olla:

 • Vaahto. Niillä on erinomainen veden imukyky kiitos huokosten. Yleensä ne peitetään verkolla niiden kestävyyden lisäämiseksi.
 • Mikrokuitu. Ne poistavat jopa öljyiset tahrat. Ne ovat yleensä sopivia puhdistukseen, sekä lasielementtien kiillotukseen. Niillä on usein sienen tai hanskan muoto. On kahdenlaisia tällaisia lisävarusteita:
  • sileä;
  • harjaksella.

Jos päätit ostaa auton ikkunan puhdistustyökaluja, kiinnitä huomiota varren kokoonpanoon. Se voi olla:

 • Kiinteä. Nämä ovat erittäin kestäviä lisävarusteita, jotka ovat edullisia. Ne eivät ole kovinkaan tehokkaita takaikkunan puhdistukseen, etenkin korkeissa ajoneuvoissa.
 • Teleskooppinen. Tällaisten auton lisävarusteiden käyttö voi mahdollistaa vaikeasti tavoiteltavien paikkojen puhdistuksen. Niiden rakenne ei ole luotettava.

Voit ostaa verkosta myös tarvikkeen, jossa on kumilasta. Se on kumista tai silikonista valmistettu lasta, joka poistaa tehokkaasti veden, jättäen tahrattoman pinnan.

Auton ikkunan puhdistusharjojen käyttöohjeita

 1. Arvioi ikkunan likaantumisen taso. Jos se ei ole huomattavaa, älä käytä kemikaalituotteita.
 2. Ikkunaa ei tulisi käsitellä jäykällä harjaksella.
 3. Pese lisävaruste aika ajoin juoksevalla vedellä, poistaen hiekan ja muun naarmuttavan materiaalin. Ne voivat vahingoittaa pintaa.
 4. Konepesu on kiellettyä mikrokuituisille lisävarusteille, kuin myös valkaisuaineen ja pehmentäjien käyttö. Tällaisia lisävarusteita ei tulisi kuivata lämmittäjien lähellä.

AutoDoc: käteviä verkko-ostoksia

Laaja valikoima auton lisävarusteita on esillä verkkokaupassamme. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa etsien tarvittavia tuotteita monilta eri verkkosivuilta. Tehdäksesi ostoksista vieläkin parempia, AutoDoc pitää tasaisin väliajoin tarjouksia, jotka mahdollistavat rahan säästämisen. Tee tilaus juuri nyt kaikista kannattavimmilla olosuhteilla!

loader Ole hyvä ja odota!...