Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
98 tuotetta

Mikrokuituliinat ovat pehmeitä tuotteita, sääntönä valmistettu polyesteristä, johon on lisätty polyamidia. Kiitos erikoisrakenteisten kuitujen, niillä on korkea imukyky ja pystyvät poistamaan jopa öljytahrat ilman erikoiskemikaalien käyttöä. Ne eivät jätä mikronaarmuja, tahroja, hiuksia eivätkä tupsuja.

Mikrokuituliinojen tyypit

Riippuen materiaalin rakenteesta on kahden tyypin lisävarusteita:

  • Ei-kudotut. Ne on luotu kuitujen painamismetodilla ja niillä on sileä rakenne. Ne ovat yleensä edullisia ja käteviä lasipintojen kuivaamiseen ja kiillotukseen.
  • Kudotut. Nämä ovat lisävarusteita froteerakenteella. Niitä pidetään yleiskäyttöisinä märkäpuhdistukseen, kosteuden poistamiseen ja kiillotukseen.

Katalogeista voi löytää lisävarusteita, jotka ovat sopivia monien autonosien hoitoon, kuin myös ikkunoiden hikoilun estotuotteita. Jälkimmäiset käsitellään erikoisaineella, joka ehkäisee kondensoituneen veden muodostumista.

Mikrokuituliinojen käyttöohjeita

  1. Käytä lisävarusteita valmistajan suositusten mukaisesti. Ota huomioon se, että jotkut tuotteet eivät ole yhteensopivia pesuaineiden kanssa.
  2. Lisävarusteet voivat olla käsi- tai konepestyjä pienellä määrällä neutraalia tuotetta: pyykinpesuainetta alhaisella alkaliteetilla tai värikankaille tarkoitettua ainetta. Ei ole suositeltavaa käyttää valkaisijaa tai pehmentäjiä, koska ne voivat vahingoittaa materiaalin rakennetta.
  3. Lisävarusteet voidaan kuivata kuivaimella tai ulkona. Lämmityslaitteiden käyttö on kiellettyä. Lisävarusteiden silittäminen on myös kiellettyä.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Voit nopeasti ja kannattavasti ostaa mikrokuituliinoja kuin myös muita autonhoitotuotteita verkkokaupastamme. Hintamme tulevat olemaan myönteinen yllätys sinulle ja alennukset monissa tuotteissa tulevat auttamaan sinua säästämään rahaa. Kiitos käyttäjäystävällisen verkkosivun ulkoasun ja kätevän tilauslomakkeen, pystyt tekemään hyvän tilauksen muutamassa minuutissa. Tule AutoDocin asiakkaaksi tänään ostaaksesi käytännöllisiä lisävarusteita autollesi ilman ekstrakuluja.

loader Ole hyvä ja odota!...