Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
500 tuotetta

Pysäköintianturit ovat erikoislaitteita, jotka auttavat pysäköinnin yksinkertaistamisessa. Ne informoivat kuskia esteistä mahdollistaen hidastamisen ajoissa. Niiden käyttö on etenkin järkevää yöllä ja rajoitetuissa tiloissa.

Käyttöperiaate

Standardidesignin järjestelmissä on sensorit, jotka lähettävät ultraääniaaltoja ja ottavat niiden heijastuksen vastaan esteistä. Informaatio signaalin takaisin tulon vauhdista lähetetään ohjausyksikköön. Perustuen tähän dataan se aiheuttaa viestin, joka tuodaan kuskille varoituslaitteen kautta.

On myös malleja metallisoidulla liima-antennille ultraäänisensoreiden sijasta. Se luo elektromagneettisen kentän ja reagoi sen muutoksiin.

Pysäköintiantureiden tyypit

Valmistajat tarjoavat järjestelmiä erilaisilla varoitusjärjestelmillä:

 • Äänihälytin. Kun auto lähestyy estettä, laita alkaa tekemään rytmisiä ääniä. Ne tulevat nopeammaksi, kun matka esteeseen on pienempi. Kun se on kriittinen, äänestä tulee keskeytymätön.
 • Näköhälytin. Se voi olla:
  • LED. Se perustuu eri väristen lamppujen käyttämiseen. Väri vaihtuu vihreästä punaiseen auton lähestyessä objektia.
  • Numeropohjainen. Matka esteeseen näytetään.
  • LCD näytöllä. Kaavamainen kuva ajoneuvosta näytetään numeroarvoilla, jotka kertovat matkan esteisiin.
 • Yhdistetty. Se on yhdistelmä visuaalisia ja äänihälytyksiä.

Pysäköintiantureiden mallit katalogeissa vaihtelevat anturien määrällä. Niitä voi etenkin olla 4, 6 tai 8. Tutkat ovat etu- tai takapuskurissa, kuin myös molemmissa. Useimmiten ne ovat takapuskurissa. Etuanturit asennetaan usein korkeisiin autoihin ja pitkän konepellin omaaviin autoihin.

Järjestelmän elementit voidaan yhdistää toisiinsa johdoilla. On olemassa langattomia malleja, joissa yhteys ohjausyksikön ja varoituslaitteen välillä tapahtuu radiosignaalilla.

Pysäköintiantureiden ominaisuuksia

 1. Lue valmistajan ohjeet huolellisesti.
 2. Varmista, että puskurin järjestelmän elementtien asennuskorkeus on suositusten mukainen. Jos ne asennetaan liian alas, todennäköisyys väärästä vasteesta on suurempi. Liian korkealle asentaminen aiheuttaa matalien objektien tunnistamattomuuden.
 3. Puhdista laitteet pehmeällä liinalla, vältä karkeiden naarmuttavien materiaalien käyttämistä.

AUTODOC: kätevää verkossa ostamista

Voit tilata pysäköintiantureita, videonauhureita, navigaattoreita, auton äänijärjestelmiä ja muita tuotteita verkkosivuiltamme. Tarjoamme laatulaitteita edullisilla hinnoilla. Täten voit käyttää vähemmän rahaa auton huoltoon etenkin, jos otat osaa tarjouksiimme. Jos haluat aina pitää AUTODOCin verkkokaupan lähellä, asenna mobiilisovelluksemme. AUTODOC: luotettava, edullinen ja kätevä.

loader Ole hyvä ja odota!...