Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Ikkunavasara

Katso
Valmistajat
15 tuotetta

Hätävasara: mitä sinun tulisi tietää

Hätävasara voi auttaa ajoneuvosta lähtemisessä tieliikenneonnettomuuden jälkeen. Tätä työkalua käytetään, jos ovea ei voi avata. Estetyn oven ikkuna rikotaan sillä, jotta autosta pääsisi ulos rikotun ikkuna-aukon kautta.

Auton ikkunan rikkojien tyypit

  • Tavarat, jotka säilötään matkustamoon. Niillä on usein kirkas väri, tehden niiden löytämisestä helppoa hädän sattuessa. Joskus ne tulevat pitäjälle työkalun kiinnitykseen, esimerkiksi kuskin penkin kylkeen.
  • Tavarat avaimenperällä, jotta niitä voi kantaa mukana. Niillä on pieni koko ja paino. Niitä tarjotaan usein edulliseen hintaan.

Yleensä tämä lisävaruste sisältää myös terän turvavyön leikkaamiseksi. Siinä voi myös olla lisänä sisäänrakennettuja lisävarusteita. Esimerkiksi katalogeista voi löytää rikkojia elektronisella renkaan painemittarilla tai taskulampun.

Auton ikkunan rikkojien käyttöohjeita

  1. Tutki huolellisesti lisävarusteen käyttösuosituksia. Aseta tuote siten, että se on helposti saatavilla hätätilan sattuessa, esimerkiksi auton kuskin penkin sivussa tai sen alla. On suositeltavaa varustaa matkustamo kahdella rikkojalla. Aseta toinen matkustamon takaosan matkustajien näkyville.
  2. Lasinsiruja muodostuu, kun käytät työkalua. Välttääksesi loukkaantumiset, peitä pää toisella kädellä suojaten silmiä. Jos mahdollista, sido työkäsi kankaalla.
  3. Riko sivuikkuna liikkuen sen keskeltä reunoille. Lyö lasia työkalun terävällä päällä. Sitten käytä työkalun pään vastakkaista puolta.
  4. Älä yritä rikkoa tuulilasia: se on designattu siten, että se ei pirstoudu, edes säröjen ilmaantuessa.

AutoDoc: kätevää verkossa ostamista

Voit ostaa auton ikkunan rikkojan, palosammuttimen ja paljon muuta verkkokaupastamme. Samaan aikaan ostokset voivat olla melko edullisia! Oppiaksesi kaikista rahan säästön mahdollisuuksista, ota yhteyttä teknisiin asiakaspalvelumme asiantuntijoihimme: he tulevat kertomaan onko alennuksia olemassa tällä hetkellä. Tilaa autotuotteita AutoDocista ja saa kaikki edut verkossa ostamiseen.

loader Ole hyvä ja odota!...