Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Lumilapio

Katso
Valmistajat
27 tuotetta

Autolumilapio: mitä sinun tulisi tietää

Auton lumilapiot ovat kompakteja ja helppokäyttöisiä laitteita joiden avulla voidaan puhdistaa parkkipaikkaa tai vetää auto pois lumesta. Niissä on lyhyt kahva ja syvä kauhatyyppinen terä.

Auton lumilapioiden tyypit

Työosa voi olla:

  • Muovia. Tällaiset työkalut ovat kevyitä ja korroosiota kestäviä. Niiden haittana on melko pieni kestävyys. Joissain malleissa on metallikehysteinen leikkaava reuna, joka tekee niistä tukevampia.
  • Teräs. Nämä ovat melko painavia ja kestäviä työkaluja. Ne ovat tehokkaita jopa jäänmurtamiseen.
  • Alumiini. Nämä ovat kevyitä, sekä kestäviä.

Valitessasi työkalua verkkokaupasta kiinnitä huomiota terien kokoon. Esimerkiksi sen pituus ja leveys voi  olla 35 ja 22 tai 30 ja 27 cm sen mukaisesti. Lapion tilavuus riippuu näistä arvoista.

Kahvat on tehty metallista, muoveista tai puusta. Useimmissa tapauksissa metallisilla tuotteilla on muoviset tai kumiset insertit. Riippuen designista, kahvat jaetaan purettaviin, taittuviin ja teleskooppisiin. Niiden pituus voi olla esimerkiksi 63 tai 90 cm. Jotkin esineet katalogeissa tulevat käytännöllisillä säilytyslaukuilla.

Auton lumilapioiden käyttöohjeita

  1. Käytä lisävarustetta tarkoituksen mukaisesti, äläkä yritä lapioida liian paljon lunta kerrallaan.
  2. Säilö työkalu puhtaaseen ja kuivaan paikkaan. Pyyhi se työnteon jälkeen poistaaksesi lian.
  3. Jos valitset metallisen työkalun, tee ruostetta estävä käsittely pidentääksesi sen käyttöikää.

AUTODOC: kätevää verkossa ostamista

Verkkosivuiltamme voit nopeasti ostaa auton lumilapioita ja muita tuotteita. AUTODOCin asiantuntijat tulevat nopeasti käsittelemään tilauksesi ja postittamaan ostoksen mahdollisimman nopeasti. Lisäksi, meiltä voit ostaa auton lisävarusteita edullisesti. Tätä varten meillä on alhaiset hinnat ja pidämme alennuksia usein. Älä jää paitsi mahdollisuudesta säästää!

loader Ole hyvä ja odota!...