Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
71 tuotetta

Tuulilasin suojat tulevat suojaamaan autosi ikkunaa lumelta ja jäältä talvella ja kuumalta auringolta ja pölyltä kesällä. Toisin kuin isot autopeitteet, tällaiset lisävarusteet tulevat pienissä koissa ja ne voidaan asentaa muutamassa sekunnissa. Ne ovat sopivia jokapäiväiseen käyttöön.

Tuulilasin suojien tyypit

Valmistajat tarjoavat tuotteita, jotka vaihtelevat korkeudelta ja pituudeltaan. Esimerkiksi kompaktien autojen omistajat yleensä ostavat lisävarusteita, joiden parametrit ovat 60 ja 130 cm välissä. On myös yleiskäyttöisiä lisävarusteita tehty sopimaan useimpiin matkustaja-autoihin. Jälkimmäisten pituus vaihtelee 70 ja 80 cm välillä, kun taas keskipituus on 150 cm. Suurille ajoneuvoille kuten tila-autoille, voit tilata lisävarusteita verkosta isommissa koissa. Sääntönä, niiden korkeus on yli 100 cm ja pituus jopa 165 cm.

Kestävät vettä hylkivät materiaalit, resistantteja lämpötilan vaihteluille, käytetään tuulilasin suojien valmistuksessa. Yleensä nämä materiaalit ovat:

 • polypropyleeni;
 • dacron;
 • teryleeni;
 • puuvilla yhdistettynä alumiinifolion kanssa.

Oikeanlaista autosi tuulilasin kiinnitystä varten, lisävarusteet voidaan varustaa seuraavilla kiinnikkeillä:

 • magneetit;
 • elastiset teipit jotka asennetaan sivuikkunoihin;
 • raidat vannekiinnikkeillä;
 • tarranauhasulut;
 • imukupit;
 • pidennetyt kangasreunat, jotka kiinnitetään ovilla jne.

Jotkin lisävarusteet tulevat lisäkiinnikkeillä. Esimerkiksi pitkissä kangasreunoissa on nauhat, joiden avulla ne voidaan sitoa auton sisällä. Lisäksi tämä tulee auttamaan pitämään suojan paikallaan jopa kovissa tuulissa.

Katalogit sisältävät tuotteita, jotka voivat myös suojata etusivuikkunoita. Tällaisissa malleissa voi olla erityistaskut takapeilejä varten.

Tuulilasin suojien käyttöohjeita

 1. Suoja tulisi asentaa tuulilasin pyyhkijöiden varsien alle ja kiinnittää standardikiinnikkeillä riippuen valmistajan suosituksista.
 2. Lisävarusteiden hoito riippuu niiden valmistusmateriaalista. Jotkin lisävarusteet voi yksinkertaisesti pyyhkiä käyttäen märkää sientä ja pesuainetta. Monet lisävarusteet voidaan konepestä pienessä lämpötilassa: esimerkiksi teryleeniset noin 30 celsiusasteessa.
 3. Lisävaruste tulisi säilöä kuivaan ja puhtaaseen paikkaan. Jos kotelo tulee osana sarjaa - käytä sitä aina. Täten et vain lisää tuotteen käyttöikää, mutta myös säästät tilaa.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Tule AUTODOC verkkokaupan asiakkaaksi ja nauti ostamisesta ilman ongelmia - osta tuulilasin suojia kätevällä tavalla! Tulet helposti löytämään kaiken tarvitsemasi kiitos käyttäjäystävällisen verkkosivumme. Olemme myös luoneet kätevän mobiilisovelluksen. Käyttäen sitä pystyt selaamaan tuotteiden ominaisuuksien lisäksi niiden hintoja ja käynnissä olevia tarjouksia tehden tilauksia missä tahansa, milloin vain. Rekisteröidy AUTODOCiin juuri nyt ja osta korkealaatuisia auton lisävarusteita - meidän avulla se on mukavaa ja edullista.

loader Ole hyvä ja odota!...