Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
19 tuotetta

Kylmälaukku on korvaamaton piknikille mentäessä tai pitkän automatkan aikana. Laite pitää tuotteet tuoreina ja tarjoaa mahdollisuuden kuljettaa lääkkeitä, jotka vaativat erikoisolosuhteita säilytykselle. Lisäksi, pystyt aina pitämään kylmiä juomia lähellä. Nämä helppokäyttöiset laitteet ovat edullisia verrattuna vakio jäähdytysvarusteisiin.

Kylmälaukkujen tyypit

Valmistajien katalogit tarjoavat tuotteita, jotka vaihtelevat toiminnan periaatteeltaan:

  • Lämpöä eristävät. Nämä ovat tiivistettyjä laitteita, joiden sisäosassa on yleensä folioitu heijastava pinnoite. Keskimäärin tällaisten säiliöiden sisältö pysyy kylmänä 12 tunnin aikana. Lisäksi, se tulee usein jääpakkauksien mukana, jotka voivat parantaa sen suorituskykyä. Lämpöä eristävät tuotteet ovat edullisia, mutta eivät sopivia pitkäaikaiseen ruoan säilömiseen.
  • Kylmää tuottavat. Tällaiset laitteet saavat virtaa auton sähköjärjestelmästä, ja ne yhdistetään tupakansytyttimeen. Ne voivat jäähdyttää ruokatuotteita ja juomia, minkä takia ne ovat täydellisiä pitkille matkoille.

Kuljetusta varten laitteissa voi olla:

  • kahvat;
  • säädettävä olkaremmi;
  • renkaat helppoa kuljetusta varten, jopa suurten laitteiden tapauksessa.

Voit tilata eri volyymin lisävarusteita: 9, 15, 30 litraa, jne. Valmistajat myös tarjoavat tuotteita lisäelementeillä. Se voi esimerkiksi olla sivutaskut nenäliinoja ja muita pieniä asioita varten.

Kylmälaukkujen käyttöohjeita

  1. Ennen käyttöä, tutki valmistajan suositukset huolellisesti. Älä ylikuormita laukkua, jotta välttyisit vahingolta.
  2. Älä säilö ruokaa jääkaappiin pidemmäksi, kuin valmistaja on suositellut.
  3. Käytön jälkeen, puhdista jääkaappi kostealla liinalla tai sienellä kostutettuna saippualiuokseen.  Älä käytä aggressiivisia kemiallisia aineita.
  4. Ota huomioon, että useimmissa tapauksissa lämpöä eristävät laitteet voivat olla käytössä lämmitettyjenkin ruokien säilömiseen. Ruokien lämpötila tulee pysymään samana jonkin aikaa.

AUTODOC: kätevää verkossa ostamista

Meiltä voit ostaa kylmälaukkuja ja muita auton lisävarusteita. Kokeneet asiakaspalvelumme asiantuntijat tulevat nopeasti käsittelemään tilauksesi ja organisoimaan toimituksen mahdollisimman nopeasti. Jos teet tilauksen, kun tarjouksia on olemassa, pystyt säästämään rahaa. Tule AUTODOCin verkkokaupan asiakkaaksi tänään!

loader Ole hyvä ja odota!...