Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
34 tuotetta

Jos haluat aina pitää uusia tuotteita ja kylmiä juomia lähellä matkan aikana, tulisi sinun ostaa auton jääkaappi. Se on korvaamaton etenkin pitkillä matkoilla ja ulkolomilla.

Auton jääkaappien tyypit

Laitteet vaihtelevat volyymiltaan. Katalogeista voit löytää jääkaappeja 8, 19 ja 60 litraisina. Ovi voi olla joko yläosassa tai boksin jommalla kummalla puolella. Standardilisävarusteiden lisäksi tuotteille, on olemassa kompakteja auton juomien viilentäjiä. Kiitos niiden rakenteelle, pullo tai tölkki asetetaan erityiseen mukinpidikkeeseen.

Käyttötilaltaan auton jääkaapit voivat olla:

  • Kompressori. Jäähdytys tapahtuu nopeasti. Sääntönä, lämpötilansäätö on mahdollista. Niiden miinuksena on melko korkea hinta.
  • Termoelektrinen. Monet niistä voivat sekä jäähdyttää, että lämmittää tuotteita niiden sisällä. Niissä on yleensä melko pieni volyymi, mutta ne ovat hiljaisia ja edullisia.
  • Kaasu. Ne ovat täydellisiä retkeilyyn ja pitkille matkoille. Ne voivat saada virran sekä tupakansytyttimestä, mutta myös kaasusylinteristä ilman yhdistämistä auton sähköjärjestelmään.

Valmistajat tarjoavat kannettavia laatikoita ja sisäänrakennettuja laitteita. Jälkimmäiset löytyvät yleensä käsinojista tai penkkien välistä.

Käyttötila

Jäähdytys termoelektrisissä laitteissa toimii suoran sähkövirran takia, joka kulkee puolijohdekiekkojen lävitse. Kiekon yksi puoli on kammiossa, ja toinen sen ulkopuolella. Lämpö laitteesta kuljetetaan ulkopuolelle, jonka takia sisäelementtien lämpötila pienenee, ja ulkoelementtien kasvaa.

Muun tyypin laitteet toimivat jäähdytysaineella. Se voi olla freonia tai ammoniakkia. Ammoniakkiliuos kaasujääkaapissa, kutsutaan myös absorbtiojääkaapiksi, tulee lämpimämmäksi ja virtaa höyrystimen tuubien läpi. Täten ammoniakki kehittyy sekoituksesta, kun kiekot ja kammion sisäosa kylmenevät.

Kompressorilaitteissa freoni pääsee höyrystimeen aukon kautta. Kiitos nopean paineen putoamisen, neste haihtuu. Täten jäähdytysaine ottaa lämpöä pois höyrystimen elementeistä, tarjoten laitteen sisäosan jäähdytyksen. Kompressori imee höyryä, puristaa sitä ja vie sen kondensaattoriin. Siellä jäähdytysneste siirtää lämmön ympäristöön ja palauttaa sen nestemäiseen muotoon.

Auton jääkaapin käyttöohjeita

  1. Noudata valmistajan suosituksia liittyen varusteen käyttöön ja hoitoon.
  2. Puhdistuksen aikana vältä karkeiden sienien, naarmuttavien pesuaineiden ja liuottimien käyttämistä. Useimmissa tapauksissa on tarpeeksi käyttää kosteaa liinaa ja pientä määrää saippualiuosta.
  3. Jos valitsit termoelektrisen laitteen, yritä asettaa vain esijäähdytetyt ruokatuotteet sinne. Muuten, tarvittavaan lämpötilaan pääsy vie enemmän aikaa.
  4. Varmista, että jääkaapin sisällöt eivät estä sen ovea sulkeutumasta. Suojaa laitetta suoralta auringonvalolta.

AUTODOC: kätevää verkossa ostamista

Jos tarvitset kestävän auton jääkaapin, käy verkkokaupassamme. Teemme työtä luotettavien valmistajien kanssa. Tee tilauksia juuri nyt ja me tulemme nopeasti käsittelemään tilauksesi ja organisoimaan toimituksen mahdollisimman nopeasti. Lisäksi, AUTODOC pitää tasaisia tarjouksia. Se on hyvä tapa säästää lisää. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta!

loader Ole hyvä ja odota!...