Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Ratinsuojus

Katso
Valmistajat
204 tuotetta

Ratinsuojat: mitä sinun tulisi tietää

Auton ohjauspyörän suojat mahdollistavat uudistamaan matkustamoa, lisäämään tyyliä siihen, tehden myös ajoneuvon käsittelystä mukavampaa. Nämä lisävarusteet tulevat auttamaan naarmujen ja muiden ratin vikojen peittämisessä, myös suojaten tätä sisäosaa naarmuilta tulevaisuudessa.

Auton ohjauspyörän suojien tyypit:

Lisävarusteet vaihtelevat asennuksen tavalta. Jotkin niistä vain laitetaan ratin päälle, toiset sidotaan. Ensimmäiset laitetaan yksinkertaisesti kiinni, ja ne voidaan nopeasti poistaa jos tarvittavaa. Toisen tyypin suojat myydään neuloilla ja langoilla samassa paketissa. Lanka ja neula laitetaan erikoisreikien läpi, jonka jälkeen suoja venytetään tasaisesti. Tämä takaa luotettavan kiinnityksen, mutta vie jonkin aikaa.

Valmistajien katalogit sisältävät lisävarusteita eri muotoisina:

 • tasainen;
 • tyynyt alueilla, joihin kuski laittaa kätensä.

Ota huomioon lisävarusteen koko tehdessäsi tilausta. Monet valmistajat tarjoavat seuraavat tuoteryhmät, jotka vaihtelevat halkaisijaltaan:

 • S (35–37 cm);
 • M (37–38 cm);
 • L (39–40 cm);
 • XL (yli 40 cm).

Seuraavia materiaaleja käytetään valmistuksessa:

 • Luonnollista nahkaa. Se on erittäin kulumista kestävää ja näyttää auton omistajan statusta.
 • PU nahkaa. Se on yhdistelmä luonnollista nahkaa ja polyuretaania. Sillä on suhteellisen alhainen hinta ja se näyttää erinomaiselta.
 • Plyysi. Se on sopivaa alueille kylmällä ilmastolla, koska se säilyttää käden lämpötilan.
 • Polyvinyylikloridi. Se on kestävä korkeille lämpötiloille ja ylimääräiselle kosteudelle. Tämän materiaalin tuote on helppohoitoinen ja edullinen.
 • Mikrokuitu. Se on sopivaa allergisille ihmisille. Se ei heikkene edes pitkän käyttöajan jälkeen.

Auton ohjauspyörien suojien käyttöohjeita

 1. Lisävaruste tulisi asentaa ja hoitaa valmistajan ohjeen mukaan.
 2. On suositeltavaa laittaa suoja huoneen lämpötilaan. Talvella on parempi laittaa päälle auton lämmitys. Jos tarvittavaa, tuote voidaan lämmittää lämpöpistoolilla: tämä tekee siitä elastisempaa.
 3. On suositeltavaa asentaa lisävaruste alkaen ohjauspyörän ylemmältä osalta.
 4.  Ohjauspyörän suojan ei tulisi vaikuttaa ohjauspainikkeiden käyttöön.
 5.  Lisävarusteen laittamisen jälkeen sinun tulee varmistaa, että vaihtunut paksuus ja ratin muoto ei haittaa mukavaa ajoneuvon hallintaa.

AutoDoc: käteviä verkko-ostoksia

Voit ostaa auton ohjauspyörän suojia ja muita korkealaatuisia tuotteita kuuluisilta brändeiltä AutoDocin verkkokaupasta. Pidämme tasaisesti tarjouksia, joiden aikana lisävarusteet ovat edullisempia. Tee tilauksia kannattavasti tänään!

loader Ole hyvä ja odota!...