Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
88 tuotetta

Bensiinikanisterit ovat säiliöitä tehty etenkin polttoaineen säilömiseen ja kuljettamiseen. Näissä laitteissa on vahvistetut kyljet, ja niissä on kätevä kahva kantamista varten varustettuna tiukasti kiristettävällä korkilla, joka ehkäisee vuotamista. Tällaiset lisävarusteet ovat korvaamattomia, kun tarvitsee kantaa polttoainelähdettä matkalla.

Mitkä ovat kanisterien tyypit

Materiaaliltaan:

  • Teräs. Niillä on korkea kestävyys pitkällä käyttöiällä, eivätkä ne reagoi polttoaineen kanssa. Väärinkäytön yhteydessä niitä voi vahingoittaa korroosio.
  • Alumiini. Ne eivät ole herkkiä vahvalle ruostumiselle altistuessaan vedelle ja ilmalle. Lisäksi ne ovat kevyitä, mutta eivät iskunkestäviä.
  • Muovi. Ne ovat suhteellisen edullisia, omaavat pienen painon, eivät reagoi polttoaineen tai veden kanssa ja kestävät isoja lämpötilanmuutoksia. Muovi, joka ei kerää staattista sähköä on päämateriaalina niiden valmistuksessa. Niiden lyhyt käyttöikä on haitta.

Muodoltaan:

  • Pystysuoria. Ne ovat kompaktimpia, mutta niiden kapea pohja ja huomattava korkeus tekevät niistä melko epävakaita. Tämän takia ne tulisi kiinnittää johonkin kuljetuksen ajaksi.
  • Vaakasuoria. Nämä ovat vakaita lisävarusteita laajalla pohjalla. Ne eivät usein tarvitse kiinnitystä, mutta vievät enemmän tilaa, kuin pystysuorat.

On olemassa eri kapasiteetin säiliöitä katalogeissa, useimmiten se on 5, 10 ja 20 litraa. Mitä isompi säiliö on, sitä paksumpia sen seinät ovat. Lisäksi kahvojen määrä riippuu tilavuudesta. Esimerkiksi 20 litran säiliöissä on 3 kahvaa 2 ihmistä varten.

Kanisterien käyttöohjeita

  1. Käytä säiliötä valmistajien suositusten mukaisesti. Ota huomioon, että monia säiliöitä voidaan käyttää polttoaineen kuljetukseen vain rajoitetun aikaa.
  2. Aika ajoin sinun tulisi tutkia polttoainesäiliöt halkeamilta, naarmuilta ja muilta vioilta.
  3. Varmista, että säiliö herkästi syttyvällä nesteellä on aina tiukasti suljettu.
  4. Jos aiot säilöä polttoainetta pitkän aikaa, älä täytä yli 95% säiliöstä. Sinun ei tulisi myöskään jättää säiliötä puolityhjäksi, koska hapettuminen siinä voi vaikuttaa polttoaineen ominaisuuksiin.
  5. Säiliöt tulisi säilöä niille tarkoitetuissa paikoissa, esimerkiksi autotalleissa. On tärkeää, että huoneen lämpötila ei ole liian korkea. Tyhjä säiliö tulisi säilöä puoliksi kiristetyllä korkilla, jotta polttoainehöyryt eivät keräänny sisälle.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Haluatko ostaa laadukkaita auton lisävarusteita edullisesti? Tule AUTODOCin verkkokaupan asiakkaaksi. Pidämme hintamme niin alhaisina, kuin mahdollista, pidämme monia tarjouksia tasaisesti ja tarjoamme mahdollisuuden ilmaiseen toimitukseen. Tee tilaus verkossa verkkosivuillamme tänään ostaaksesi polttoainesäiliöitä, tunkkeja, lapioita ja muita hyödyllisiä varusteita edullisesti.

loader Ole hyvä ja odota!...