Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
58 tuotetta

Yhtäkkisen auton pysähtymisen yhteydessä, joka voi johtua auton pettämisestä tai tieliikenneonnettomuudesta etenkin kaupungin ulkopuolella, kannattaa laittaa päälle turvaliivit. Ne tekevät kuskista ja matkustajista näkyvämmät toisille tien käyttäjille yöllä, tai muussa rajoitetun näkyvyyden olosuhteessa. Monissa maissa, tällaisten lisävarusteiden säilyttäminen autossa on määritelty laissa. Tuotteet ovat edullisia ja niitä voi myös käyttää pyöräiltäessä.

Turvaliivien tyypit

Valmistusmateriaaliltaan:

  • Polyesteristä valmistetut. Ne säilyttävät värikirkkauden pitkälle ajalle, jopa tiheässä käytössä; eivät heikkene vaikka altistettuna suorille auringonsäteille; eivätkä vaadi paljoa aikaa kuivumiseen.
  • Nylon. Nämä lisävarusteet ovat kevyitä ja kestäviä, ja kykenevät kestämään mekaanisen vahingon täydellisesti.

Värin mukaan:

  • keltainen;
  • oranssi;
  • punainen.

Katalogit myös sisältävät lisävarusteita, joissa on monia varoitusmerkkejä niiden takaosassa. Valitessasi tulisi sinun ottaa huomioon niiden kokoerot. Täten, voit ostaa lisävarusteen aikuisen lisäksi myös lapselle. Esimerkiksi on olemassa tuotteita lapsille, joiden ikä vaihtelee 4-7 ja 8-13 ikävuoden välillä.

Turvaliivien käyttöohjeita

  1. Lisävarusteet tulisi pitää puhtaana. Ne kestävät usein konepesun ilman kiertokuivausta. Ei ole suositeltavaa silittää lisävarusteita. Joskus valmistajat merkitsevät pesujen määrän tuotteeseen. Sen käyttöikä määräytyy säilömisen ja käytön olosuhteiden mukaan.
  2. Lisävaruste tulisi olla käden ulottuvilla kokoajan hätätilanteen sattuessa, jotta sen voi laittaa päälle. Melko usein, lisävarusteen säilytys auton sisälle on määrätty laissa.
  3. Auton lisävaruste tulisi laittaa päälle vaitteiden päälle. Kuskin lisäksi myös muiden matkustajien tulee käyttää sitä.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Verkkokaupastamme voit ostaa turvaliivejä ja monia muita auton lisävarusteita alhaisella hinnalla. Lisäksi, jos tarjous pätee valitsemiisi tuotteisiin, tulet saamaan alennuksia. On tärkeää mainita, että voit tehdä ostoksia AUTODOCin sivujen lisäksi myös kätevän mobiilisovelluksen avulla. Tule asiakkaaksemme tänään ja tee kannattavia ostoksia mukavalla tavalla.

loader Ole hyvä ja odota!...