Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
86 tuotetta

Korokeistuimet ovat suosittuja lisävarusteita lasten turvalliselle kuljettamiselle. Niissä ei ole takaosaa, ne asennetaan lasten penkkiin tai auton penkkiin. Niiden tarkoituksena on taata korkeampi istuma-asento tehden lapsen kiinnittämisestä turvavyöllä mahdollisen. Korokeistuimilla on melko pieni koko ja niillä on ominaisuutena asennuksen yksinkertaisuus. Paino, korkeus ja lapsen ikä liittyen korokeistuinten käyttöön on määritelty jokaisen maan tieliikennesäännöksissä erikseen.

Korokeistuinten tyypit

Pohjan materiaalin mukaan:

  • Tuotteet tehty vaahdoitetusta muovista omaavat alhaisen hinnan ja pienen painon, mutta eivät ole kestäviä.
  • Laitteet muovirungolla ovat kestävämpiä ja turvallisempia. Samaan aikaan ne ovat kevyitä, eivätkä vaadi hankalaa huolenpitoa.
  • Korokeistuimet metallirungolla ovat melko painavia, mutta niitä pidetään kaikista luotettavimpina ja kestävimpinä.

Tuotteet katalogeissa vaihtelevat myös kooltaan. Valitse ne lapsen koon ja autosi matkustamon mukaan. Esimerkiksi kapea lisävaruste on täydellinen kapealle autolle, mutta sinun tulisi tarkistaa, ettei se ole liian tiukka pienelle matkustajalle.

Lisäksi, lisävarusteet vaihtelevat toisistaan käsinojien korkeudelta. Mitä korkeammat ne ovat, sitä korkeampi on turvavyön kohta matkustajan keholla.

Korokeistuinten käyttöohjeita

  1. Lue korokeistuimen asennuksen ja käytön ohje.
  2. Asenna laitteet ajoneuvon takapenkeille. Niiden asentaminen etupenkeille on kiellettyä.
  3. Puhdista lisävaruste noudattaen valmistajan suosituksia. Poistettava suoja voidaan pestä manuaalisesti tai pesukoneessa hellällä pesuohjelmalla. Metalliset ja muoviosat voidaan yksinkertaisesti pyyhkiä märällä sienellä aika ajoin.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

AutoDocin verkkokaupasta voi ostaa korokeistuimia ja muita auton lisävarusteita joka tilanteeseen. Kysy teknisen asiakaspalvelun asiantuntijoilta - he auttavat sinua valitsemaan tarvitut tuotteet ja kertomaan, mille niistä on aktiivisia alennuksia. Tee tilauksia AUTODOCin verkkosivuilla tai mobiilisovellusta käyttäen - tämä on helppoa ja edullista!

loader Ole hyvä ja odota!...