Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
91 tuotetta

On aikoja, jolloin sinun tarvitsee ottaa mukaan enemmän tavaroita matkalle, kuin mitä tavaratilaan mahtuu. Voit asettaa ne matkustamoon, mutta se yleensä aiheuttaa epämukavuutta matkustajille. Kuljetusboksi on avuksi tähän ongelmaan. Isot tavarat mahtuvat sellaiseen täydellisesti.

Kattoboksien tyypit

Nämä tuotteet eroavat toisistaan monilta ominaisuuksilta sisältäen seuraavat:

 • Maksimikuorma. Se voi etenkin olla 40, 70, 80, 100k kg.
 • Tilavuus. On olemassa malleja pienille perheautoille jopa 300 litran volyymeilla, ja isoille perheautoille jopa 500 litran volyymeilla. Maastureille tai pakettiautolle voit valita jopa 660 litran säiliön.
 • Mitat. On etenkin auton lisävarusteita alle 1.5 m tai yli 2 m pituuksissa. Niiden leveys voi olla 70, 78, 85 cm. Lyhyet ja leveät mallit ovat sopivia teltan tai vararenkaan kuljettamisessa. Pitkä ja kapea kattokotelo on hyvä onkien ja monien urheiluvälineiden kuljetuksessa.
 • Valmistusmateriaali. Esimerkiksi, on pehmeitä kangastuotteita, joiden isoin hyöty on edullinen hinta. Kestävät muoviset lisävarusteet suojaavat tavaroita vahingollisilta ympäristötekijöiltä. Lisäksi, ne eivät vaaranna aerodynaamisia auton ominaisuuksia.
 • Avaamisen tapa. Joissain lisävarusteissa on kahdelta puolelta avaaminen, kun taas toisissa vain yksi.

Kattoboksin käyttöohjeita

 1. Noudata valmistajan ohjeita. Älä ylitä määriteltyä maksimaalista kuormaa ja ajonopeutta.
 2. Yritä jakaa kuorma siten, että sen isoin osa olisi laatikon keskiosassa.
 3. Kiinnitä pienet tavarat remmeillä, jos niitä on mukana.
 4. Kanna urheiluvälineitä erikoiskoteloissa.
 5. Älä käytä näitä lisävarusteita erittäin tulenarkojen ja räjähdysherkkien aineiden kuljettamisessa.
 6. Tarkista, onko kiinnitys turvallinen ennen lähtöä ja pysähdyksien aikana. Huonosti kiinnitetyn kuorman kaatuminen ajon aikana voi aiheuttaa onnettomuuden.
 7. Poista lisävaruste ennen autopesulassa käyntiä. Sääntönä, sen puhdistaminen vaatii vain vettä pienellä määrällä pesuainetta ilman alkoholia ja klooria. On suositeltavaa pyyhkiä lisävaruste puhtaalla pehmeällä liinalla.

AutoDoc: käteviä verkko-ostoksia

Katalogimme sisältää kaiken tarvittavan turvalliselle ja mukavalle matkatavaroiden kuljetukselle. Tilaa meiltä kattolaatikko, tavaratilan järjestäjä, hiihtokassi, kattoteline sekä monet muut tuotteet. Seuraa voimassaolevia tarjouksia verkkosivuilla: ne mahdollistavat erinomaisten varusteiden oston edullisesti. Jos tarvitset lisätietoa pitämästäsi tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalvelumme asiantuntijoihin. He tulevat mielellään konsultoimaan sinua verkossa. Tee vain hyviä ostoksia AutoDocissa!

loader Ole hyvä ja odota!...