Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
5 tuotetta

Suksipussit ovat luotettava tapa suojata varusteet vahingolta ja lialta kuljetuksen aikana. Nämä lisävarusteet tekevät urheiluvarusteiden kuljetuksesta helpompaa ja välttävät lian ja veden pääsemistä auton matkustamoon.

Suksipussien tyypit

Materiaalin perusteella:

  • Tekstiili. Nämä ovat kestäviä tuotteita, jotka suojaavat pölyltä hyvin ja ovat suhteellisen edullisia.  Kategoria sisältää myös lisävarusteet tehty vettä kestävästä kankaasta, esimerkiksi nylon ja polyester.
  • Nahka. Ovat resistantteja vahingolle ja näyttävät loistavalta.
  • Muovinen. Nämä ovat luotettavia ja tilavia lisävarusteita, jotka kestävät iskuja myös hyvin.

Voit löytää malleja miehille ja naisille katalogeista; ne vaihtelevat suunnittelun ominaisuuksiltaan. Miehille tehdyt ovat yleensä tummemmilla väreillä, kun taas naisille tehdyt - kirkkaammilla.

Suksipussit eriävät riippuen varusteen pituudesta, jolle ne on tehty. Tämä parametri on 165-210 cm välissä.

Riippuen rakenteen ominaisuuksista:

  • Pehmeät tuotteet ilman kiinteitä osia. Ne on yleensä tehty yhden henkilön varusteille. Nämä ovat kevyitä lisävarusteita, jotka vievät minimaalisesti tilaa autosta.
  • Tuotteet iskunkestävillä inserteillä. Pehmeä sisus ommellaan niiden vuoreen koko pituudelta, tai vain kiinnikkeiden luokse. Se imee itseensä iskut suojaten sisältöä vahingolta.
  • Kotelot pyörillä kuljetusta varten. Niihin mahtuu monta suksiparia. Jotkut Kotelot mahdollistavat varusteiden lisäksi myös urheiluvaatteiden kuljetuksen.

Monissa malleissa on lisäelementtejä. Seuraavat ovat niiden ohella: taskut laseille ja hanskoille, silmukat sulamisveden poistamiseen, valoa heijastavat heijastimet, remmit lisävarusteen pienentämiseksi ja muita.

Hiihtokassien käyttöohjeita

  1. Kasseja voidaan käyttää sekä kuljetukseen, että varusteiden kausittaiseen säilömiseen. On tärkeää avata kiinnikkeet vähän parempaa ilmankiertoa varten.
  2. Sinun tulisi pitää huolta lisävarusteista riippuen valmistajan ohjeesta. Nahkatuotteet tulisi puhdistaa kostealla pehmeällä kankaalla, kun taas kankaiset tulisi pestä. Jotkut mallit tulisi pestä käsillä.
  3. On suositeltavaa kuivata hiihtokassit ulkona tai hyvin ilmastoiduissa huoneissa. Samaan aikaan on tärkeää välttää suoraa auringonvaloa, koska se voi johtaa materiaalin haalistumiseen.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Haluatko ostaa hiihtokasseja edullisesti? Laaja valikoima niitä edullisilla hinnoilla on esillä AUTODOCissa. Lisäksi, tarjouksia on olemassa monille tuotteille; ne mahdollistavat rahan säästämisen. Tee tilaus verkkokaupassamme tänään ostaaksesi kaiken tarvittavan suotuisilla ehdoilla.

loader Ole hyvä ja odota!...