Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
62 tuotetta

Suurin osa lemmikeistä liikkuu satunnaisesti matkustamossa häiriten kuskia tieltä matkan aikana. Lemmikkien kuljetuskopat auttavat ratkaisemaan tämän ongelman. Ne rajoittavat lemmikin liikkeitä, mutta samaan aikaan lemmikki pystyy löytämään mukavan asennon auton sisällä. Kiitos tälle, lemmikki suojataan iskuilta ja auton verhoilu likaantumiselta ja naarmuilta.

Lemmikkien kuljetuskoppien tyypit

Valmistajien katalogit sisältävät tuotteita, jotka eriävät rakenteelta ja valmistusmateriaaliltaan. Yleisimmät ovat:

  • Pehmeäsivuiset lemmikkien kuljetusvälineet ja reput. Yleensä tällaisilla tuotteilla on runko peitettynä kestävällä hengittävällä kankaalla ja verkkoikkunat hyvää katselukykyä varten. Nämä lisävarusteet voidaan kiinnittää penkkiin vyöllä, ja kantaa matkan jälkeen kiitos kahvalle. Ne on suunniteltu pienten eläinten kuljettamiseen.
  • Muoviset kennelit. Ne voidaan asettaa sekä matkustamoon, että tavaratilaan. Tuotteet puhdistetaan helposti, ja niissä on usein irrotettava vesikulho. Joissain tavaroissa on pyörät ja pitkä kahva.
  • Metallilaatikot. Ne tarjoavat täydellisen ilmankierron. Monet laitteet ovat sopivia jopa isojen koirien kuljetukselle, koska niillä on iso ovi. Muoviset tuotteet ovat edullisempia, mutta metalliset ovat kestävämpiä.

Lemmikkien kuljetuskoppien käyttöohjeita

  1. Käytä lisävarustetta joka on yhteensopiva lemmikkisi koon kanssa. Valmistajat yleensä määrittelevät suositellut painon parametrit.
  2. Älä peitä ilmanottoaukkoja.
  3. Kuljetuksen aikana välineet tulisi kiinnittää turvallisesti. Tätä varten, standarditurvavyöt ja kiinnikkeet itse kuljetusvälineessä ovat yleensä käytettynä.
  4. Pitkän matkan aikana pysähdy aika ajoin antaaksesi lemmikkisi kävellä ja juoda. Ilmastoi autosi.
  5. Puhdista lisävarusteet valmistajan ohjetta noudattaen. Sääntönä, poistettavat kangassuojat voidaan konepestä. Muoviset ja metalliset tuotteet tulisi pyyhkiä märällä sienellä.

AUTODOC: kätevää verkossa ostamista

Verkkokaupastamme voit tilata lemmikkien kuljetuskoppeja ja muita tuotteita kannattavilla hinnoilla. Kiitos eri tarjouksille sinulla on mahdollisuus säästää lisää. Voit oppia lisää niistä ottaen yhteyttä AUTODOCin asiantuntijoihin chatissamme tai puhelimen välityksellä. Rekisteröidy verkkosivuille tai asenna mobiilisovellus ollaksesi aina perillä mahdollisista tarjouksista.

loader Ole hyvä ja odota!...