Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
43 tuotetta

Matkustettaessa autossa, lemmikit voivat liata tai jopa vahingoittaa penkkien verhoilua. Erikoiset auton penkin suojat lemmikeille voivat välttää tämän. Ne yksinkertaistavat matkustamon puhdistamista lialta ja karvoilta huomattavasti.

Lemmikkien auton penkin suojien tyypit

Nämä lisävarusteet erivätä valmistusmateriaaliltaan. Se voi etenkin olla Oxfordia, polyvinyylikloridia, Corduraa tai pressua. Lisävarusteet katalogeissa ovat seuraavissa ryhmissä:

  • Osaksi penkin peittävät suojat, esimerkiksi kaksi kolmasosaa siitä. Tällä lisävarusteella on mahdollista lemmikin lisäksi sijoittaa myös ihminen penkille. Sääntönä, tällaiset tavarat ovat suhteellisen edullisia.
  • Täysin matkustajan penkin peittävät. Nelijalkainen ystäväsi pystyy olemaan mukavasti tässä, ja verhoilu tulee olemaan suojassa.
  • Mukautuva. Voit etenkin valita tavaran, joka voi peittää penkin joko kokonaan tai ⅔ . Kun tuote asetetaan osittain, on myös tilaa yhdelle tai kahdelle matkustajalle. On kohtuullista ostaa tällainen auton lisävaruste lemmikin kasvattamista varten. Haittana on melko korkea hinta.

Tuotteet voidaan kiinnittää:

  • Vain takapenkkeihin.
  • Yhdeltä puolelta taakse, kun taas toiselta puolelta etupenkkien takaosiin. Ne näyttävät riippumatoilta. Jos haluat, voit valita tavaran sivuseinillä ovisuojiksi.

Lemmikkien auton penkin suojien käyttöohjeita

  1. Asenna lisävaruste, ja pidä siitä huolta valmistajan ohjeita noudattaen. Sääntönä, konepesu on mahdollinen. Sinun tulisi tarvittaessa noudattaa suositeltua tilaa. Pidä lisävaruste erikoiskotelossa, jos se myytiin sarjana suojien kanssa.
  2. Ota huomioon, että tämä tuote ei suojaa lemmikkiäsi iskuilta matkan aikana. Tätä varten sinun tulisi käyttää turvavyötä ja erikoisremmiä. Lisäksi, jotkut valmistajat tarjoavat luotettavia lemmikin kantimia.
  3. Kylmänä vuodenaikana on suositeltavaa asentaa lisävaruste siten, että matkustamo on lämmitetty ennen sen laittamista.

AUTODOC: kätevää verkossa ostamista

Vain korkealaatuisia lisävarusteita lemmikkien kuljettamiseen on olemassa verkkokaupassamme. Meiltä voit ostaa lemmikin auton penkin suojia, lemmikinkantimia ja muita tuotteita vain muutamalla klikkauksella. AUTODOCin asiantuntijat tulevat käsittelemään tilauksesi nopeasti ja pakettisi tullaan lähettämään sinulle. Jos teet tilauksesi, kun tarjouksia on voimassa, voit säästää lisää.

loader Ole hyvä ja odota!...