1.000.000 auton osaa - löydä sopiva varaosa autollesi Esimerkki

0 Tuotetta
#
Ostoskorisi on tyhjä
0,00 €

Volkswagen ei
enää kehitä
polttomoottoreita

Tilaa
UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi kuullaaksesi tuoreimmista uutisista ja vinkeistä.

Sähköisten ajoneuvojen suosion kasvaessa yhä useampi autonvalmistaja lopettaa perinteisten polttomoottorien käytön. Tämä saksalaisyhtiö ei ole poikkeus. Volkswagenin strategiapäällikkö Michael Jost kertoi, että yhtiö aikoo lopettaa täysin sellaisten virtayksiköiden kehityksen ja käytön, jotka saastuvat ilmastoa. Hänen mukaansa tämä radikaalinen askel juontaa juurensa autonvalmistajan halusta pysäyttää ilmastonmuutos.

Kuitenkin siirtyminen sähköautoihin tapahtuu asteittain. Tällä hetkellä yrityksen insinöörit työstävät viimeistä sukupolvea bensiini- ja dieselmoottoreita, joka on tarkoitus julkaista vuonna 2026. Sen jälkeen yritys keskittyy täysin MEB- ja PPE-alustojen kehittämiseen, joita tullaan käyttämään perustana sähköautoille.

Seuraavan 5 vuoden aikana yrityksen tarkoituksena on käyttää valtava summa – yli 50 miljardia – polttomoottorillisten ajoneuvojen (ICE) tuotannon vaihtamiseksi sähköautojen ja automaattiohjausjärjestelmien tuotantoon. Vuoteen 2030 mennessä VW Groupin odotetaan julkaisevan koko mallivalikoimastaan sähköllä varustetut tai täysin sähköistetyt versiot. Tähän kehityskulkuun kuuluu henkilöautojen lisäksi myös sähkömoottorilla varustetut hyötyajoneuvot ja moottoripyörät.

Kuitenkin polttomoottereilla varustettuja autoja valmistetaan rajoitetuissa määrin edelleen jopa vuoden 2050 jälkeenkin – pääasiassa niille maille, joissa latausinfrastruktuuri on riittämätön. Nämä ajoneuvot rakennetaan kuitenkin vanhoille alustoille.

Osta verkossa alennuksella, erikoistarjouksia ja kampanjoita - TecDoc Inside

Tässä näytettyjen tietojen ja tiedostojen sekä erityisesti koko tietokannan monistus ja kopiointi on kielletty. On ankarasti kielletty ilman TecDocin (TecAlliancen) etukäteen antamaa suostumusta kopioida, jakaa edelleen tietoja tai koko tietokantaa ja/tai sallia kolmannen osapuolen se tehdä. Väärinkäytös tulkitaan tekijänoikeuksiin kohdistuneeksi rikokseksi ja johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin.

Kansainvälinen asiakaspalvelu

Suomen asiakaspalvelu[email protected]Autodoc.fi - puhelin- ja asiakaspalvelu

© 2019 www.autodoc.fi: AUTODOC verkkokauppa

Uusi yksinkertaisestettu hakumme tekee sopivien osien löytämisestä yhä helpompaa. Ets varaosia.

Haun tyyppi Esimerkki
Autonosat Pallonivel
Autonosat + Varaosien valmistaja Pallonivel TRW
Autonosat + Autonvalmistaja Pallonivel VW POLO
Autonosat + Tuotenumero Pallonivel JBJ268
Tuotenumero L29521
Tuotenumero + Autonosat valmistaja 116 010 3917 MEYLE
OEN 701407187
OEN + Autonosat valmistaja 701407187A MONROE
loader Ole hyvä ja odota!...