• VERKKOKAUPPA
 • KUMPPANIOHJELMA
 • CLUB
Kokeile premium-tiliä
0
Oma autotalli
Lisää ajoneuvo
0
tuotetta #87-2279
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Moottoripyörän renkaat netistä

Leveys
Korkeus
Tyyppi
Halkaisija
Valmistaja
Nopeusarvio

Suosituimmat

Michelin Road 6
120/70 R17
181,59 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Michelin Road 6
180/55 R17
239,05 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Pirelli Scorpion Trail II
110/80 R19
161,50 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Michelin Reggae
120/90 R10
80,16 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Michelin Pilot Road 4
120/70 R17
140,48 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Michelin Power Pure SC
130/60 R13
86,26 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Maxxis M-932 Razr
20x11/- R9
91,42 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Bridgestone Battlax BT-023
160/60 R17
162,27 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Metzeler Roadtec Scooter
130/70 R12
85,99 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
SUN-F A003
18x9.50/- R8
53,91 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Dunlop Trailmax Raid
150/70 R18
216,36 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus
Bridgestone BATTLAXS21
180/55 R17
204,41 €
sis. alv 24%, Ilmainen toimitus

Mene premium rengasmerkkien valikoimaan

Kausi

Talvirenkaat moottoripyörään
Osta MP talvirenkaat edullisesti netistä

Hyödylliset artikkelit renkaista AUTODOCILTA

Rengaslaskin
Lue lisää
Rengaslaskin
Halvat renkaat
Lue lisää
Halvimmat renkaat netistä
Kantavuusindeksi
Lue lisää
Renkaiden kantavuusindeksi taulukko
Pinnoitetut renkaat
Lue lisää
Pinnoitetut renkaat
Runflat
Lue lisää
Runflat
Nopeusluokka Taulukko
Lue lisää
Nopeusluokkataulukko
Nastarenkaat
Lue lisää
Nastarenkaat

Moottoripyörän renkaat on suunniteltu tarjoamaan turvallisen kosketuksen ajoneuvon ja tien välille, sekä takaamaan sen pitokyvyn ja ohjattavuuden. Ne eriävät huomattavasti autonrenkaista, joka näkyy niiden merkinnöissä.

Moottoripyörän renkaiden ominaisuudet

 • Moniyhdisteinen kulutuspinta. Kontrastissa auton renkaisiin, moottoripyörien keskiosan lisäksi ajon yhteydessä käytetään myös sivuseiniä. Jälkimmäinen vastaa hyvästä pidosta tiehen ohjaamisen yhteydessä, kun pyörä on kaltevassa asennossa. Optimaalista tasapainoa varten pidon ominaisuuksien ja kulutuskestävyyden välille, renkaan keskiosa on usein valmistettu kovasta kumiyhdisteestä, ja sivut taas - pehmeästä.
 • Sisäkumi / sisäkumiton. Nykyään sisäkumillisia renkaita käytetään harvoin autoalalla, kun taas kaksipyöräisten moottoripyörien kanssa ne ovat melko yleisiä. Sääntönä monipuolaisia vanteita käytetään niiden kanssa. Joskus ne voidaan nähdä seosvanteissa. Ne ovat edullisia, omaavat kestävät sivuseinät, ja ovat ihanteellisia maastokäyttöön. Ne on merkitty TT (Tube Type). On myös valikoima sisäkumittomia renkaita moottoripyörän rengasvalmistajien katalogeissa. Ne ovat sopivia vain seosvanteille, ja niiden ominaispiirteenä on kevyt paino. Jos puhkaistu, ilma pääsee ulos paljon hitaammin. Tällaiset renkaat on merkitty TL (Tubeless).
 • Runkorakenne. Riippuen nauhasäikeiden suunnasta, moottoripyörän renkaat voivat olla diagonaalisia tai säteittäisiä. Diagonaaliset renkaat, joita ei käytetä melkeinpä ollenkaan enää autoissa, ovat melko yleisiä moottoripyörissä, etenkin raskaissa choppereissa ja cruisereissa. Niiden ominaispiirteenä on alhainen hinta ja korkea resistanssi sivuseinän vahingolle. Säteittäiset ovat kehittyneempiä: ne ovat melko kevyitä, voivat kestää huomattavia kuormia, ovat resistantteja ylikuumenemiselle ja omaavat korkean suorituskyvyn.
 • Riippuvuus kulutuspinnan kuviosta ja renkaan koosta sillä akselilla, jolle rengas on tarkoitettu. Monet moottoripyörän renkaiden mallit ovat tarkoitettu asennettavaksi vain taka tai etuakselille, joka on merkittynä niiden merkinnöissä: Rear Wheel, tai F, Front Wheel ja Front Wheel Only.
 • Lisämerkinnät. Renkaan poikkileikkauksen korkeuden ja leveyden, vanteen halkaisijan ja valmistusajan tietojen lisäksi, moottoripyörän renkaat pitävät usein merkintää, joka määrittelee määrän ja materiaalin murskaajan ja sivuseinien kerroksissa . Esimerkiksi Tread 2 PL-Steel tarkoittaa, että kaksikerroksista teräsjohtoa käytetään. Sidewall 2 Rayon merkintä osoittaa, että renkaalla on kaksikerroksiset sivuseinät valmistettu rayonista. Joskus renkaan jäykkyys merkitään: esimerkiksi K0 on erittäin pehmeä, K1 on pehmeä ja K2 on keskijäykkä.

3 vinkkiä virheiden välttämiseksi moottoripyörän renkaita ostettaessa

 1. Valitse tuotteet riippuen ajoneuvon tyypistä ja käytön olosuhteista. Kaikki moottoripyörän renkaat voidaan jakaa:
  • Yleiskäyttöä varten. Tätä kategoriaa edustaa jokapäiväiseen käyttöön julkisille teille tarkoitetut moottoripyörän renkaat. Niitä voidaan käyttää valtateillä, maanteillä ja maastossa tai yhdistetyssä syklissä.
  • Tiettyjä tarkoituksia varten. Nämä sisältävät motocross ja rallituotteet.

Rallipyöriä ei tulisi varustaa yleiskäyttöisillä renkailla. Ne heikentyvät hyvin nopeasti johtuen korkeista nopeuksista ja ylikuumenemisesta. Samaan aikaan, rallirenkaat asennettuna tiemoottoripyörään eivät lämpene optimaaliseen lämpötilaan. Tuloksena kulutuspinta tulee lipsumaan pidon poissaolon takia tieltä, joka johtaa sen ennenaikaiseen kulumiseen myös. Sinun tulisi ottaa huomioon vuodenaika, jolle renkaat ovat tarkoitettu.

 1. Osta vain valmistajan suositteleman kokoisia moottoripyörän renkaita. Muuntelemalla tehdasominaisuuksia itseksesi voi johtaa onnettomuuksiin.
 2. Tarkista valmistusaika. Se lukee sivuseinässä nelinumeroisena numerona ympyröity ovaalin sisälle. Ensimmäiset kaksi numeroa osoittavat valmistusviikon ajan, ja viimeiset kaksi - vuoden. Maksimaalinen hyllyikä tuotteille on 5 vuotta keskimääräisesti.

Autodoc.fi on suuri moottoripyörän renkaiden verkkokauppa

Haluatko ostaa korkealaatuisia moottoripyörän renkaita edulliseen hintaan? Tule verkkokauppamme asiakkaaksi. Tarjoamme:

 • suotuisat hinnat;
 • asiantuntevaa apua päteviltä asiantuntijoilta;
 • yksinkertaiset vaiheet tilauksen tekemiseen;
 • nopean toimituksen.