Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

205/60 R16 Renkaat

Valmistajat
Valitse 700 laadukkaasta 205/60 R16 Henkilöauton renkaat!
Tuotteita sivulla:

Matkustaja-autojen 205/60 R16 renkaat ovat yhteensopivia monien ajoneuvojen kanssa, sisältäen Audi A4, BMW 3 series, Citroen C4, Kia Magentis. Profiilin leveys on 205 mm, sen korkues on 123 mm ja vanteen halkaisija on 16 tuumainen, ja korkeus-leveys suhde on 60%.

Hyödyt

Verrattaessa tällaisia renkaita matalemman profiilin malleihin voidaan löytää seuraavia etuja:

  • Vähemmän herkkyyttä tien epätasaisuuteen. Kiitos hyvien vaimentavien ominaisuuksien, korkea mukavuustaso on taattu.
  • Vähentynyt kuorma jousitukselle. Sen komponentit kuluvat hitaammin. Se myös minimisoi jonkin elementin epämuodostumisen riskin.

Tärkeä eroavaisuus renkaista suuremmalla vanteen halkaisijalla on suhteellisen kevyt paino. Sillä on myönteinen vaikutus renkaiden inertiaan, joka johtaa vähentyneeseen energiankulutukseen kiihdytyksen aikana. Täten 205/60 R16 renkaiden ostaminen matkustaja-autoille johtaa polttoaineen säästämiseen. Lisäksi matalalla painolla on myönteinen vaikutus ohjattavuuteen ja ohjauskomennon vasteaikaan.

Tämän tyypin malleja tarjotaan brändien alla, kuten Goodride, Winter Tact, King Meiler, Tristar, Rotalla, Austone, Nankang, Cooper, CST, Star Performer, ja muut.

Autodoc.fi on suuri 205/60 R16 renkaiden verkkokauppa matkustaja-autoille

Haluatko ostaa korkealaatuisia renkaita edullisesti? Käy Autodoc.fi verkkokaupan katalogissa. Tulet yllättymään myönteisesti hinnoistamme ja mahdollisuudesta säästää lisää tarjousten aikana. Lisäksi asiakkaamme voivat aina hakea apua verkosta asiakaspalvelustamme. Asiantuntijamme tulevat tarjoamaan kattavaa tietoa tuotteista, ja auttamaan tilauksen tekemisessä verkossa jos tarvittavaa.