Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
41-2847
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

185/65 R15 Renkaat

Valmistajat
Valitse 700 laadukkaasta 185/65 R15 Henkilöauton renkaat!
Tuotteita sivulla:

185/65 R15 matkustaja-autojen renkaat voidaan asentaa Volvo V70 ja V40, Renault Logan ja Megane, sekä muihin suosittuihin malleihin. 185 on profiilin leveys millimetreissä, 65 on korkeus-leveys suhde ja 15 on vanteen halkaisija tuumissa. Talvirenkailla on usein tämä koko.

Hyödyt

  • Hyvä suorituskyky. Korkea ja kapea profiili lisää tiettyä renkaan painetta tien pinnalla. Tämä johtaa erinomaiseen pitoon jäisellä pinnalla.
  • Vähentynyt vesiliirron riski. Kun autoa käytetään sulaneella lumella tai märällä tiellä, nämä renkaat tekevät toimintonsa paremmin, kuin leveät mallit.
  • Hyvät vaimentavat ominaisuudet. Nämä korkean profiilin renkaat tehokkaasti imevät tärinää epätasaisilla teillä.
  • Matala melutaso. Sitä selittää suhteellisen pieni kosketuspinta tien kanssa.

Koon renkaita tarjoaa brändit, kuten Michelin, Austone, Star Performer, Federal, Powertrac, Meteor, Firestone, Uniroyal, Semperit, Kleber, ja muut.

Autodoc.fi on suuri 185/65 R15 renkaiden verkkokauppa matkustaja-autoille

Korkealaatuisten renkaiden osto edulliseen hintaan on helppoa. Autodoc.fi verkkokaupasta voit kannattavasti ostaa 185/65 R15 renkaita matkustaja-autoille erinomaisen maineen omaavilta valmistajilta. Tarjousten aikana monet komponentit myydään vieläkin alemmalla hinnalla. Tehdäksesi oikean valinnan, ota yhteyttä asiakaspalvelun asiantuntijaan. He tulevat mielellään vastaamaan kysymyksiisi tuotteiden ominaisuuksista ja auttamaan sinua tekemään online tilauksen muutamassa minuutissa.