Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
67-4726
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

225/50 R17 Renkaat

Valmistajat
Valitse 700 laadukkaasta 225/50 R17 Henkilöauton renkaat!
Tuotteita sivulla:

Matkustaja-autojen 225/50 R17 renkaat ovat tehdasasennettuja Acura TSX, Audi A5, BMW 3 series, Peugeot 607 ja muihin suosittuihin malleihin. Ne ovat myös yhteensopivia monien brändien kanssa, kuten Cadillac, Ford, Honda, and Hyundai. Merkinnät tarkoittavat seuraavaa: 225 on profiilin leveys millimetreinä, 50 on korkeus-leveys suhde prosentteina, ja 17 on vanteen halkaisija tuumissa.

Hyödyt

Verrattuna pienemmän halkaisijan renkaisiin:

  • Paranneltu vasteaika ohjauksessa. Suhteellisen pieni profiilin korkeus attaa pitämään ajoneuvon vakaana ohjauksen yhteydessä. Lisäksi renkaat eivät epämuodostu niin paljoa.
  • Mahdollisuus käyttää ajoneuvoa korkeissa nopeuksissa. Erinomainen renkaiden pitokyky takaa oikeanlaisen turvallisuustason.
  • Vähentynyt jarrutusmatka sekä kuivalla, että märällä asfaltilla. Myönteiset muutokset johtuvat suuremmasta kosketuspinnasta tien pinnan kanssa, kun käytössä on laajemmat-kuin-standardi renkaat.

Tämän koon renkaita saa monien brändien tuotevalikoimista: Zeta, Insa Turbo, Barum, Kumho, Gislaved, Debica, Laufenn, Falken, General, Sava, ja muut.

Autodoc.fion suuri matkustaja-autojen 225/50 R17 renkaiden verkkokauppa

Voit ostaa sopivat renkaat nopeasti ja edullisesti verkkokaupastamme. Tuoteseloste Autodoc.fi verkkokaupassa sisältää tuotteen avainominaisuudet; jonka takia vaadittujen parametrien tuotteen etsimisessä menee minimaalisesti aikaa. Kiitos kaikkien edullisten hintojemme, saat mahdollisuuden ostaa  225/50 R17 renkaita matkustaja-autoille minimaalisella kululla. Lisäksi meillä on usein tarjouksia, jotka auttavat sinua säästämään lisää. Jos tarvitset tarkkaa tietoa komponenteista, ota yhteyttä asiakaspalvelumme asiantuntijoihin online chatin kautta, ja he tulevat mielellään auttamaan sinua.