Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
56-6907
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

205/50 R17 Renkaat

Valmistajat
Valitse 700 laadukkaasta 205/50 R17 Henkilöauton renkaat!
Tuotteita sivulla:

205/50 R17 renkaat matkustaja-autoille kuuluvat matalaprofiilisiin renkaisiin. Profiilin leveys on 205 mm, leveys-korkeus suhde on 50% ja vanteen halkaisija on 17 tuumaa. Renkaat ovat yhteensopivia ajoneuvojen kanssa, kuten Audi A3, BMW 1 sarja, Daewoo Magnus, Ford C-Max ja monet muut. Ne asennetaan usein ajoneuvon urheilullisten ominaisuuksien parantamista varten.

Hyödyt

  • Erinomainen kiihdytysdynamiikka. Sitä selittää fakta, että renkaat pyörivät vähemmällä energialla verrattuna laajempiin renkaisiin.
  • Vesiliirron vähentynyt riski. Sitä selittää suhteellisen pieni kosketuspinta tien kanssa.
  • Vakaus korkeissa nopeuksissa ohjaamisessa. Yksi useimpien mallien ominaisuuksista on jäykkä runko. Se takaa nopean reaktion ohjauskomenteihin.
  • Vähentynyt jarrutusmatka kuivilla asfalttiteillä. Näillä renkailla on yleensä parempi suorituskyky, kuin pienemmän halkaisijan renkailla.
  • Luotettava pitokyky jopa hätäjarrutuksen yhteydessä. Renkailla on suhteellisen pieni profiilin leveys; joten ne levittävät lämpöä hyvin täten välttäen ylikuumenemisen ja edistäen tehokasta jarruttamista.

Tämän koon renkaita voi löytää seuraavien brändien tuotevalikoimista: Powertrac, Mastersteel, Superia, Barum, Sava, Seiberling, Falken, Kleber, Vredestein, Semperit ja muut brändit.

Autodoc.fi on suuri matkustaja-autojen 205/50 R17 renkaiden verkkokauppa

Olemme valmiina todistamaan, että korkealaatuisten renkaiden ostaminen edulliseen hintaan on helppoa. Meillä on edulliset hinnat kaikissa tuotteissa, joten pystyt ostamaan 205/50 R17 renkaita matkustaja-autoille parhailla hinnoilla. Lisäksi tarjoamme pätevien asiakaspalvelijoiden avun: jos tarvittavaa, asiakaspalvelumme tulee tarjoamaan konsultaation verkossa. Jos et voi käydä verkkosivuilla tehdäksesi online tilauksen, voit aina käyttää verkkokauppamme mobiilisovellusta. Se tulee auttamaan sinua ostamaan komponentit mistä tahansa paikasta käyttäen älypuhelinta tai tablettia.