Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
14-0697
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Michelin Renkaat

Valitse 700 laadukkaasta Michelin Renkaat — Henkilöauto, Kevyt kuorma-auto, 4x4/SUV!
Tuotteita sivulla:

Matkustaja-autojen Michelin renkaita valmistaa Michelin yhtiö, jonka pääkonttori on Clermont-Ferrandissa, Ranskassa. Yhtiö omistaa monia keksintöjä, sisältäen radiaalirenkaat.

7 faktaa Michelinistä

 1. Yhtiön perustivat vuonna 1889 veljekset André ja Edouard Etienne Michelin.
 2. Nykyään yhtiö omistaa yli 60 tuotantotehdasta 17 valtiossa.
 3. Yhtiö valmistaa vuosittain yli 160 miljoonaa matkustaja-autojen Michelin rengasta. Noin 40% niistä myydään Euroopassa.
 4. Yhtiö on johtaja ympäristöystävällisten renkaiden valmistuksessa, jotka säästävät polttoainetta.
 5. Tuotteita kehitetään Total Performance konseptin mukaan, joka viittaa oman tutkimislaitoksensa keksintöjen käyttämiseen.
 6. Kaikki yhtiön tuotteet kuuluvat korkealuokkaiseen hintaluokkaan, ja takaavat korkean turvallisuustason.
 7. Yhtiö tunnetaan rengasvalmistajana olemisen lisäksi myös kuuluisan ravintola-arvostelujärjestelmän ‘’The Red Guide’’ (French Le Guide Rouge) kehittäjänä. Sitä on käytetty vuodesta 1900 lähtien.

Matkustaja-autojen Michelin renkaiden tyyppejä

 • Kesärenkaat. Suosituimpia ovat seuraavat mallit:
  • Energy XM2. Extravahvat. Laajat urat eri syvyyksillä tehokasta veden poistamista varten. Osallistuu parempaan polttoainetehokkuuteen.
  • Energy Saver. Eco Grip uniikin kumiyhdisteen käyttö osallistuu parempaan polttoainetehokkuuteen. Lisäksi renkailla on vakautta suuremman kosketuspinnan takia.
  • Primacy4. Vettä poistavat urat ovat 22% leveämpiä verrattuna vastineisiin. Tämä vähentää huomattavasti vesiliirron riskiä. Näillä renkailla on kulumismittarit.
  • Pilot Sport4, Cup 2, and Sport4S. Nämä renkaat on tarkoitettu urheiluautoille. Useimmat niistä ovat sopivia jopa 300 km/h nopeuksiin. Metalli ja nylonkuituja yhdistelemällä on saavutettu erinomainen ohjattavuus ja tehokas jarruttaminen.
 • Talvirenkaat. Matkustaja-autojen Michelin renkaiden katalogi sisältää seuraavia malleja:
  • Pilot Alpin. Lamellit on valmistettu kolmeen eri kokoon ja aseteltu kulmaan. Tämä mahdollistaa nopean loskan poistamisen kosketuspinnalta parantaen näin pitoa.
  • Pilot Alpin 5. Nämä renkaat vähentävät jarrutusmatkaa liukkailla teillä. Ne ovat kulutuskestäviä ylimääräisten kumiyhdistekerrosten takia.
  • Alpin 6. Niiden pääominaisuus on lunta poistavien urien olemassaolo, jotka laajentuvat käytön aikana. Täten jopa kuluneet renkaat säilyttävät niiden ominaisuudet.
  • X-Ice 3. Kiitos suuren kulutuspintablokkien määrän takia, nämä renkaat takaavat nopean kiihdyttämisen ja lyhyen jarrutusmatkan lumen peittämillä teillä.
  • X-Ice North 4. Nämä renkaat on varusteltu monilla teräspiikeillä ja ovat sopivia jäisille tien pinnoille. Tuotteet takaavat korkean vakauden ja ohjattavuuden tason.
 • CrossClimate. Ympärivuotiset renkaat. Kiitos symmetrisen ohjaavan kuvion, ne poistavat nopeasti vettä. Nämä renkaat omaavat kahdentyyppisiä lamelleja: sileä pitoon puhtaalle kuivalle pinnalle, ja terät terävillä reunoilla lunta varten.

Autodoc.fi on suuri matkustaja-autojen renkaiden verkkokauppa

Jos haluat ostaa korkealaatuisia renkaita alhaiseen hintaan, rekisteröidy verkkokauppaamme. Meiltä voit edullisesti ja nopeasti ostaa Michelin renkaita matkustaja-autoille ja paljon muuta. Seuraa uusimpia tarjouksia verkossa ja säästä!