Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Maxxis Renkaat

Valitse 700 laadukkaasta Maxxis Auton renkaat!
Tuotteita sivulla: 20

Matkustaja-autojen Maxxis renkaita valmistaa Taiwanilainen yhtiö Cheng Shin Rubber Industry Co. Se sijaitsee Yuanlinissa, ja on yksi kymmenestä suurimmista renkaiden valmistajista tuotantovolyymin perusteella.

4 faktaa Maxxisista

 1. Yhtiö perustettiin Taiwanissa vuonna 1967.
 2. Brändin tuotteita myydään Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa. Yhtiön jakeluverkko on noin 170 valtiossa.
 3. Yhtiö omistaa tehtaita Taiwanissa, Kiinassa, Thaimaassa, Vietnamissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Hollannissa, Japanissa ja Dubaissa. Viime aikoina, tehtaita on myös avattu Intiaan ja Indonesiaan.
 4. Brändin tuotteet kuuluvat keskitason hintaluokkaan.

Matkustaja-autojen Maxxis renkaiden tyyppejä

 • Eco. Ne osallistuvat vähentyneeseen polttoaineenkulutukseen. Seuraavat sarjat on saatavilla:
  • All-Season AP2. Kiitos V-muotoisten urien, ne voivat helposti käsitellä veden poistamisen. Kulutuspinta on vahvistettu teräsnauhalla. Kolmiulotteiset lamellit parantavat ajoneuvon vakautta ja ohjattavuutta.
  • Victra MA-510. Nämä ovat kesärenkaita suurentuneilla olkapääblokeilla ja kaarella keskellä. Tämä design takaa vakauden, minimaalisen melutason ja erinomaisen pidon märällä ja kuivalla asfaltilla.
  • Mecotra ME3. Nämä kesärenkaat suunniteltiin kompakteille kaupunkiautoille. Niillä on matala vierimisvastus ja suurempi kosketuspinta pinnan kanssa.
 • Luxury. Nämä ovat kesärenkaita, jotka on etenkin Victra MA-Z3 linjastossa. Ne luodaan käyttämällä piidioksidia, joka parantaa pitoa märillä teillä. Lisäksi valmistaja käyttää kulutuspintaa suurilla jäykillä blokeilla parempaa kontrollia varten, sekä rengasmaisia uria veden poistamiseen.
 • Sport. Nämä kesärenkaat ovat sopivia korkeisiin nopeuksiin. Useimmat niistä voidaan asentaa ajoneuvoihin, jotka voivat kiihdyttää 300 km/h asti. Matkustaja-autojen Maxxis renkaiden katalogi sisältää seuraavien sarjojen renkaita:
  • Premitra HP5. Kulutuspinta on kehitetty piidioksidiyhdisteiden pohjaan, jolla on myönteinen vaikutus vakauteen ja ohjattavuuteen. Monet urat vähentävät vesiliirron riskiä.
  • Victra M36 and M36+. Nämä ovat korkeaprofiilirenkaita, joilla on hyvä vakaus ohjaamisen yhteydessä. M36+ renkaat kuuluvat Runflat tyyppiin.
  • Victra Sport 5 VS5. Nämä korkeaprofiilirenkaat on valmistettu käyttäen aramidia ja nylonia. Niillä on alhainen paino ja ne osallistuvat nopeaan ajoneuvon kiihdytykseen.
  • Victra Sport VS-01. Nämä renkaat eivät ole äänekkäitä, niillä on hyvä pito sekä kuivilla, että märillä teillä.

Autodoc.fi on suuri matkustaja-autojen renkaiden verkkokauppa

Haluatko ostaa korkealaatuisia renkaita edullisesti? Rekisteröidy Autodoc.fi verkkokauppaan. Kiitos edullisten hintojen ja säännöllisten tarjousten, voit ostaa Maxxis matkustaja-autojen renkaita ja paljon muuta erittäin alhaiseen hintaan.