Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Hyödynnä AUTODOC PLUS -palvelun premium-edut
Nyt saat tuplasti bonuksia ja säästät toimituskuluissa.
Vuosimaksu
Tavallinen
19
ready-sticker@2xLähetysvalmis-tarrat tuotteissa
  • 20 % alennus ”Turvallinen tilaus” -vaihtoehdosta
  • Priority-tilausstatus
Mahtava diili
Vuosimaksu
Optimaalinen
39
plus-bonus2@2xTuplasti bonuksia!
ready-sticker@2xLähetysvalmis-tarrat tuotteissa
  • 35 % alennus ”Turvallinen tilaus” -vaihtoehdosta
  • Priority-tilausstatus
Vuosimaksu
Ammattimainen
79
plus-bonus4@2xalennus toimituksesta
ready-sticker@2xLähetysvalmis-tarrat tuotteissa
20-percent-sticker@2xTilaajan henkilökohtainen 20 % etu
  • Tuplasti bonuksia!
  • 50 % alennus ”Turvallinen tilaus” -vaihtoehdosta
  • Priority-tilausstatus

Ilmainen kokeiluversio – 30 päivää

Kokeile nyt
Alennusta toimituskuluista
10,95 €
Normaalit toimituskulut
7,67 €
Toimituskulut AUTODOC PLUS -tilaajille
atd-logo-plus atd-plus
alt
AUTODOC atd-plus tilaaja saa kaksi kertaa enemmän bonuksia normaaliin AUTODOCIN bonusohjelmaan verrattuna.
Voit tarkistaa, miten henkilökohtainen bonussummasi eroaa tavallisesta maksamalla Optimum- tai Professional-paketista ja kirjautumalla asiakastilillesi.
-20%
Alennuksesi on aina korkeampi kuin verkkosivulla keskimäärin.
Vaikka verkkosivulla on 15 % alennus, voit käyttää AUTODOC PLUS -ennakkotilauksellasi 20 % alennuksen koska vain.
Tilaajan henkilökohtainen etu
”Turvallinen tilaus” -vaihtoehdon alennus
Ryhdy AUTODOC PLUS -tilaajaksi ja säästä 20 %, 35 % tai jopa 50 % ”Turvallinen tilaus” -vaihtoehdosta. Valitse sinulle parhaiten sopiva paketti ja saat vielä parempia tarjouksia.
”Turvallinen tilaus” -vaihtoehto antaa sinun palauttaa tavaroita ilmoittamatta syytä 200 päivän kuluessa ostopäivästä, kun taas normaali palautusaika on vain 14 päivää.
Priority-tilausstatus
Verkkosivulla olevat tuotteet, jotka ovat välittömästi valmiina lähetettäväksi, on merkitty erikoistarralla. Kun valitset tällaisia tuotteita, voit varata niitä hetken, ja kun olet suorittanut maksun, tilauksesi saa high priority -statuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteidesi kerääminen tilaukseesi tapahtuu vieläkin nopeammin.
Kun olet maksanut AUTODOC PLUS -tilauksesta, saat yllä olevat palvelut käyttöön 1 kalenterivuoden ajaksi (tai 1 kuukaudeksi, jos valitset kuukausittaisen maksuvaihtoehdon).
atd-plus
Autodoc Plus -palvelun yleiset sopimusehdot (”Plus-sopimusehdot”)

Autodoc Plus -palveluun rekisteröitymällä ilmoitat hyväksyväsi seuraavat jäsenyyttäsi koskevat yleiset sopimusehdot.

1. Palveluntarjoaja ja sopimuskumppani

Sopimuskumppanisi on

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berliini

Sähköposti: [email protected]
WWW: www.autodoc.fi

Toimitusjohtaja: : Alexej Erdle

ALV-numero: DE260634589
Kaupparekisteri: HRB 114045 B Berliinin Charlottenburgin käräjäoikeus (Amtsgericht Berlin- Charlottenburg)
jäljempänä ”Autodoc” tai ”me”.

2. Määritelmät


Tässä on ensin selitetty Autodoc Plus -jäsenyyttäsi koskevat käsitteet.

Lähetysvalmis-tarrat tuotteissa: Tällä virtuaalisella tarralla merkitään tuotteet, joita on valmiiksi saatavilla omissa varastoissamme. Vain Autodoc Plus -jäsenet näkevät tämän virtuaalisen tarran.

”Tilauksestasi myönnettävä bonus kaksinkertaistuu”: Jokaisesta Optimum- tai Professional Autodoc Plus -jäsenyyden kautta tehdystä tilauksesta myönnetään kaksinkertainen bonus tavanomaisiin bonusohjelman ehtoihin nähden.

”20 prosentin alennus tietyistä tuotteista”: Autodoc myöntää Autodoc Plus Professional -jäsenille tietyistä tuotteista 20 %:n alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Jos asiakkaat, joilla ei ole Autodoc Plus Professional -jäsenyyttä, saavat alle 20 prosentin alennuksen alkuperäisestä hinnasta, Autodoc Plus Professional -jäsenillä tämä alennus korotetaan 20 prosenttiin. Jos tavanomainen alennus on yli 20 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, Autodoc Plus Professional -jäsenet saavat tavanomaisen ja heille edullisemman alennuksen.

”Turvallinen tilaus: Kaikkia Autodoc-tilauksia koskevien yleisten sopimusehtojen kohdan 6 mukaisia ”Turvallinen tilaus” -lisävaihtoehdon seikkoja sovelletaan.Tämä vaihtoehto tarjotaan Autodoc Plus -jäsenille alennettuun hintaan, ja sen ansiosta tavarat saa palauttaa ensimmäisten 200 päivän sisällä maksutta syytä ilmoittamatta. ”Turvallinen tilaus” ei koske Autodoc Plus -jäseniä tilaa vievien pakettien, renkaiden ja vanteiden eikä seuraavien merkkien tuotteiden osalta: SNO-PRO, PROENERG, BUZZ-RACK ja PUMP'IN. .

”VIP-tila”: Koko tilaustasi käsitellään oston jälkeen etusijalla, joten se luovutetaan kuljetuspalvelun tarjoajalle nopeammin, kunhan tilauksesi kaikki tuotteet ovat ”Lähetysvalmis-tarrat tuotteissa” -tuotteita. Jos tilaukseesi kuuluu myös tuotteita, joilla ei ole tätä merkintää, emme voi käsitellä sitä ensisijaisena. Tuotteita ei lähetetä yleisinä vapaapäivinä eikä viikonloppuisin.

”30 prosentin alennus toimituskustannuksista”: aAutodoc myöntää Autodoc Plus Professional -jäsenille 30 prosentin alennuksen koituvista toimituskustannuksista, lukuun ottamatta tilaa vievien pakettien toimituksia, toimituksia saarille tai toimituksia EU:n ulkopuolisiin osoitteisiin.

3. Autodoc Plus -jäsenyysmallit ja niiden edut


Solmiessasi Autodoc Plus -jäsenyyttä voit valita kolmen erilaisen jäsenyysmallin väliltä: ”Base”, ”Optimum” tai ”Professional”.

Huom! AUTODOC Plus -jäsenyytesi etuihin EI voi päästä sovelluksemme eikä, https://www.auto-doc.ch (Sveitsi), https://www.autodoc.co.uk/ (Iso-Britannia) et https://www.autodoc.co.no/ (Norja) kautta.

Lisäksi sovelletaan kohdassa 7 esitettyjä seikkoja.


Tavallinen

Autodoc Plus Base -jäsenyys sisältää seuraavat palvelut:

Lähetysvalmis-tarrat tuotteissa tilauksillesi;

– 20 %:n alennus Turvallinen tilaus -vaihtoehdosta;

VIP-tila kulloisellekin tilauksellesi.

Optimaalinen

Autodoc Plus Optimum -jäsenyys sisältää seuraavat palvelut:

Lähetysvalmis-tarrat tuotteissa tilauksillesi;

– 35 %:n alennus Turvallinen tilaus -vaihtoehdosta;

VIP-tila kulloisellekin tilauksellesi;

– tilauksestasi myönnettävä bonus kaksinkertaistuu.

Professionaalinen

Autodoc Plus Professional -jäsenyys sisältää seuraavat palvelut:

Lähetysvalmis-tarrat tuotteissa tilauksillesi;

– 50 %:n alennus Turvallinen tilaus

VIP-tila kulloisellekin tilauksellesi;

– tilauksestasi myönnettävä bonus kaksinkertaistuu;

– 30 prosentin alennus toimituskustannuksista (lukuun ottamatta tilaa vievien pakettien toimituksia, toimituksia saarille tai toimituksia EU:n ulkopuolisiin osoitteisiin);

– 20 prosentin alennus tietyistä tuotteista.

4. Sopimuksen solmiminen


Autodoc Plus -jäsenyyden solmimisen ehtona on jo olemassa oleva Autodoc-asiakastili. Autodoc Plus -jäsenyys on sidoksissa Autodoc-asiakastiliisi. Jos sinulla ei vielä ole Autodoc-asiakastiliä, voit avata sen rekisteröintitoiminnon kautta osoitteessa autodoc.de. Siltä osin sovelletaan yleisiä sopimusehtojamme, jotka ovat saatavilla osoitteesta https://www.autodoc.fi/services/toimitusehdot.

Jos haluat solmia Autodoc Plus -jäsenyyden, kirjaudu Autodoc-tilillesi. Tavanomaisen tilauksen tavoin valitset halutun Autodoc Plus -jäsenyysmallin hiirellä napsauttamalla ja noudatat tilauksen aikana esiin tulevia ohjeita.

Kun painat ”Osta nyt” -painiketta, sinun ja Autodocin välille solmitaan sopimus näiden Plus-sopimusehtojen mukaisesti. Autodoc lähettää sinulle sitten sähköpostin, jossa Autodoc Plus -jäsenyytesi vahvistetaan.

Autodoc pidättää itselleen oikeuden evätä sopimuksen solmiminen.

5. Sopimustekstin tallentaminen


Autodoc Plus -jäsenyytesi tiedot, mukaan lukien linkki näihin Plus-sopimusehtoihin ja peruutusohjeeseen, lähetetään sinulle sähköpostitse.

6. Henkilötietojesi kerääminen, säilyttäminen ja käsitteleminen


Henkilötietojasi käsitellään osoitteesta https://www.autodoc.fi/services/luottamuksellisuuden-politiikka saatavilla olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.

Sinusta annettuja henkilötietoja säilytetään asiakastililläsi, kunnes irtisanot Autodoc Plus -jäsenyytesi ja/tai poistat asiakastilisi. Lisäksi säilytämme tietojasi vain osana verotuksellisia ja kauppaoikeudellisia velvoitteitamme.

Jos henkilötietosi muuttuvat, olet itse vastuussa niiden päivittämisestä. Kaikki muutokset voi tehdä kirjautumisen jälkeen verkossa kohdassa ”Oma tilini” tai ”Oma Autodoc Plus -jäsenyyteni”.

7. Sopimuksen kesto


Solmiessasi Autodoc Plus -jäsenyyttä voit valita seuraavien sopimuksen kestoaikojen väliltä:

Kuukausijäsenyys

Jos valitset Autodoc Plus -kuukausijäsenyyden, sopimuksen kesto on yksi kuukausi sopimuksen solmimispäivästä alkaen. Sopimuksen kesto pitenee automaattisesti kuukaudella, jos Autodoc Plus -jäsenyyttä ei irtisanota. Irtisanomiseen sovelletaan kohdassa 11 esitettyjä seikkoja.


Vuosijäsenyys

Jos valitset Autodoc Plus -vuosijäsenyyden, sopimuksen kesto on 365 päivää sopimuksen solmimispäivästä alkaen. Sopimuksen kesto pitenee automaattisesti vuodella (365 päivällä), jos Autodoc Plus -jäsenyyttä ei irtisanota. Irtisanomiseen sovelletaan kohdassa 11 esitettyjä seikkoja.

8. 30 päivän mittainen kokeilujäsenyys


Voit valita vaihtoehdon, jolla voit kokeilla Autodoc Plus Optimum -jäsenyyttä 30 päivän ajan maksutta.

Kokeilujäsenyyden voi irtisanoa milloin tahansa 30 päivän sisällä. Jos irtisanot sen tämän ajanjakson sisällä, sinulle ei aiheudu mitään kustannuksia. Irtisanomisen tapauksessa Autodoc Plus -kokeilujäsenyytesi päättyy 30 päivän mittaisen kokeilujakson päättyessä. Autodoc Plus -kokeilujäsenyyden edut ovat käytettävissäsi kokeilujakson lopulliseen päättymiseen asti.

Jos et irtisano Autodoc Plus -kokeilujäsenyyttä kokeilujakson aikana, se muuttuu automaattisesti Autodoc Plus Optimum -kuukausijäsenyydeksi. Autodoc lähettää sinulle tässä tapauksessa vahvistussähköpostin kohdissa 4 ja 5 mainittujen ehtojen mukaisesti. Kohdan 9 ehtojen mukainen jäsenmaksu erääntyy heti.

Jokainen henkilö voi käyttää kokeilujäsenyyden yhden kerran. Autodoc-lisätilien käyttäminen tai rekisteröiminen kokeilujäsenyyden hyödyntämiseksi ei ole sallittua.

9. Maksut ja laskutuskausi


Maksettavat Autodoc Plus -jäsenmaksut riippuvat valitusta mallista ja sopimuksen kestosta. Tarkemmin määriteltynä hinnat ovat seuraavat, mukaan lukien voimassa oleva lakisääteinen arvonlisävero:

Tavallinen

– Vuosijäsenyys: 19,00 €

– Kuukausijäsenyys: 2,00 €


Optimaalinen

– Vuosijäsenyys: 39,00 €

– Kuukausijäsenyys: 4,00 €


Professionaalinen

– Vuosijäsenyys: 79,00 €

– Kuukausijäsenyys: 8,00 €


Autodoc Plus -jäsenmaksut erääntyvät heti Autodoc Plus -jäsenyyden solmiessasi.

Kuukausijäsenyyden tapauksessa Autodoc Plus -jäsenyys ja laskutuskausi uusiutuvat yhden kuukauden kuluttua. Vuosijäsenyyden tapauksessa Autodoc Plus -jäsenyys ja laskutuskausi uusiutuvat 365 kalenteripäivän kuluttua. Kulloisenkin laskutuskauden päätyttyä maksuvelvollisuus uusiutuu. Laskutuskauden alussa syntyvät maksut erääntyvät heti, ja ne on maksettava etukäteen.

Kokeilujäsenyyden tapauksessa uusi laskutuskausi alkaa kokeilujakson umpeuduttua.

Kulloinkin erääntyvä jäsenmaksu laskutetaan kunkin laskutuskauden alussa valitsemasi maksutavan kautta. Osoitteesta https://www.autodoc.fi/services/toimitusehdot saatavilla olevia maksuehtoja sovelletaan.

10. Viivästyneet maksut


Valtuutat meidät veloittamaan maksun millä tahansa Autodoc-tiliisi liitetyllä maksutavalla, jos ensisijaiseksi valitsemasi maksutapa hylätään tai ei ole enää käytettävissämme Autodoc Plus -jäsenmaksusi maksamiseen. Olet vastuussa maksamatta olevista summista. Jos maksun käsittely ei onnistu, koska kyseessä oleva maksutapa on vanhentunut, varoja ei ole riittävästi tai käsittely epäonnistuu muusta syystä, etkä irtisano tiliäsi, pääsysi palveluumme voidaan estää, kunnes olemme saaneet tehtyä veloituksen voimassa olevalla maksutavalla.

Jos Autodoc Plus -jäsenmaksujesi maksaminen on viivästynyt, meillä on oikeus veloittaa kaikki muut maksut, jollei muutoin mainita, seuraavassa järjestyksessä: maksamattomat Autodoc Plus -jäsenmaksut, nykyiset Autodoc Plus -jäsenmaksut, perintäkulut, sivukulut, oikeudenkäyntikulut, käsittelymaksut, viivästyskorot, vahingonkorvaukset.

11. Sopimuksen päättäminen


Voit irtisanoa Autodoc Plus -jäsenyytesi milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä ilmoittamatta. Paina tätä varten Autodoc Plus -tilisi ”Päätä Autodoc Plus jäsenyys” -painiketta.

Irtisanomistapauksessa Autodoc Plus -jäsenyys pysyy voimassa kulloisenkin jäsenyys- ja laskutusjakson päättymiseen asti. Autodoc Plus -jäsenyyden päättyessä myös kaikki Autodoc Plus -jäsenyyden edut raukeavat. Voit kuitenkin milloin tahansa sopimuksen päättymisen jälkeen uusia Autodoc Plus -jäsenyyden.

Päättäessäsi Autodoc Plus -jäsenyyden sinulle Autodoc-bonusohjelmassa myönnetyt bonukset jäävät voimaan osoitteesta https://www.autodoc.fi/bonus-system saatavilla olevien bonusehtojen mukaisesti. Muita oikeuksia, erityisesti bonuksen maksamisen osalta, ei ole.

Autodoc pidättää itselleen oikeuden lopettaa Autodoc Plus -ohjelman milloin tahansa. Tässä tapauksessa sinulle korvataan maksut vain sen ajanjakson osalta, jolloin et voi enää käyttää jäsenyyttäsi.

Pidätämme itsellemme oikeuden irtisanoa Autodoc Plus -jäsenyytesi välittömästi tärkeästä syystä. Voimme irtisanoa Autodoc Plus -jäsenyytesi välittömästi erityisesti seuraavissa tilanteissa:

– annat virheellisiä tai epätäydellisiä tietoja rekisteröitymisen yhteydessä,;

– rikot muita sopimusvelvoitteita toistuvasti ja jatkat niiden rikkomista senkin jälkeen, kun olemme pyytäneet lopettamaan rikkomukset,

– esiin tulee seikkoja, joiden mukaan sopimuksen päättäminen molempien osapuolten edut huomioon ottaen vaikuttaa välttämättömältä.


Autodoc palauttaa sinulle tässä tapauksessa maksamastasi maksusta sen osuuden, joka koskee hyödyntämätöntä ajanjaksoa.

Jos Autodoc irtisanoo sopimuksen, sinulla ei ole oikeutta uuden Autodoc Plus -jäsenyyden solmimiseen, ei myöskään toisella nimellä tai toisella nimityksellä.

12. Vastuu


Autodoc on Autodoc Plus -jäsenyyden osalta vastuussa osoitteesta https://www.autodoc.fi/services/toimitusehdot saatavilla olevien yleisten sopimusehtojen kohdassa 16 mainittujen ehtojen mukaan.

Nykyisen tekniikan tason mukaisesti ei voida taata, että Internetin kautta tapahtuva tietoliikenne olisi virheetöntä ja/tai aina käytettävissä. Emme vastaa siitä, että palvelumme olisivat käytettävissä jatkuvasti ja keskeytyksettä.

13. Verkkovälitteinen riidanratkaisu: tietojen antaminen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen 2013/524/EU 14 artiklan 1 kohdan mukaisesti ja kuluttajariitojen sovittelua koskeva tiedonantovelvollisuus Saksan kuluttajariitojen ratkaisusta annetun lain (VSBG) 36 §:n mukaisesti


Osoitteesta https://www.autodoc.fi/services/toimitusehdot saatavilla olevien yleisten sopimusehtojemme kohtia 17 ja 18 sovelletaan.

14. Loppusäännökset


Autodoc Plus -jäsenyyteen sovelletaan Saksan liittotasavallan lainsäädäntöä pois lukien Yhdistyneiden kansakuntien yleissopimus kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista. Tämä ei koske kuluttajia sellaisten säännösten osalta, jotka ovat pakottavia sen lainsäädännön mukaan, jota sovellettaisiin ilman tätä lauseketta (ts. yleensä sen maan lainsäädännön mukaan, jossa kuluttajalla on ensisijainen asuinpaikkansa), ja joista ei saa poiketa sopimuksella.

Yksinomainen oikeuspaikka kaikissa tästä sopimuksesta aiheutuvissa tai tämän sopimuksen yhteydessä esiintyvissä riidoissa on Berliini, jos sopimuskumppanit ovat kauppiaita taikka sinulla ei ole yleistä oikeuspaikkaa Saksassa tai toisessa EU:n jäsenvaltiossa taikka näiden käyttöehtojen tultua voimaan olet siirtänyt vakituisen asuinpaikkasi ulkomaille taikka jos asuinpaikkaa tai tavanomaista oleskelupaikkaa ei tunneta kanteen nostamishetkellä.

Meillä on oikeus muuttaa tai muokata Plus-sopimusehtoja sopimuksen voimassaoloaikana, jolloin muutetut tai muokatut ehdot ovat voimassa tulevaisuudessa, jos tämä on pakollista esimerkiksi lakien tai oikeuskäytännön muuttuessa. Lähetämme muuttuneet ehdot ennen niiden suunniteltua voimaantuloa tekstimuodossa, ja mainitsemme erityisesti uudet määräykset sekä voimaantulopäivämäärän. Samalla saat käyttöösi kohtuullisen ajan, jolloin voit antaa ilmoituksen siitä, hyväksytkö muutetut Plus-sopimusehdot palveluiden käyttämiseksi jatkossa. Jos tämän ajanjakson aikana ei anneta ilmoitusta, muutetut ehdot katsotaan hyväksytyiksi. Ajanjakson alussa ilmoitamme sinulle erikseen tästä oikeusvaikutuksesta eli peruutusoikeudesta, peruutusajasta ja vaikenemisen merkityksestä. Tätä muutosmekanismia ei sovelleta osapuolten keskeisten sopimusvelvoitteiden muutoksiin.

Yksittäisten säännösten pätemättömyys ei vaikuta muiden lausekkeiden sitovuuteen.

15. Peruutusoikeus


Kuluttajana sinulla on jäljempänä annetunn ohjeen mukainen peruutusoikeus. Kuluttaja on kuka tahansa luonnollinen henkilö, joka toimii tarkoituksissa, joita ei voi pääasiallisesti lukea kuuluviksi hänen elinkeinon harjoittamiseensa eikä hänen itsenäiseen ammatin harjoittamiseensa.

PERUUTUSOHJE

PERUUTUSOIKEUS

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus neljäntoista päivän sisällä syitä ilmoittamatta. Peruutusaika on 14 päivää sopimuksen solmimisesta lukien.

Peruutusoikeutesi käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille,

Autodoc GmbH Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berliini
, Saksa (“Autodoc”), puhelinnumero: +358 9 427 20 627 ; sähköposti: [email protected]; faksi: +49 30 208 478 250

yksiselitteisellä ilmoituksella (esim. postitse lähetetyllä kirjeellä, puhelimitse, faksitse tai sähköpostitse) päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Voit käyttää tähän mukaan liitettyä peruutuslomakkeen mallia, mutta se ei ole pakollista.

Peruutusoikeuden säilymiseksi riittää, että lähetät peruutusoikeuden käyttämistä koskevan ilmoituksen ennen peruutusajan päättymistä.

PERUUTUKSEN SEURAUKSET

Jos peruutat tämän sopimuksen, meidän on maksettava sinulle kaikki sinulta saamamme maksut viipymättä ja viimeistään neljäntoista päivän sisällä siitä päivästä lukien, kun saimme tämän sopimuksen peruutusta koskevan ilmoituksesi. Käytämme tähän maksujen palautukseen samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellei kanssasi ole nimenomaisesti muuta sovittu; missään tapauksessa sinulle ei makseta tämän palautuksen johdosta korvauksia.

Peruutuslomakkeen malli

Saksan siviililain täytäntöönpanosta annetun lain (EGBGB) 246a artiklan 1 §:n 2 kohdan 1 lauseen 1 nron ja 2 §:n 2 kohdan 2 nron liitteen 2 mukaisesti

Jos haluat peruuttaa sopimuksen, täytä tämä lomake ja lähetä se takaisin

osoitteeseen Autodoc GmbH Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berliini
, faksi: +49 30 208 478 250, sähköposti: [email protected]


loader Ole hyvä ja odota!...