Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Pirelli Renkaat

Valitse 700 laadukkaasta Pirelli Auton renkaat!
Tuotteita sivulla: 20

Matkustaja-autojen Pirelli renkaita on valmistettu italialaisen sen nimisen yhtiön toimesta yli sadan vuoden ajan. Yhtiön pääkonttori on Milanissa, ja se on Formula 1 ja Superbike World Championship renkaiden toimittaja.

4 faktaa Pirellistä

 1. Yhtiö perustettiin vuonna 1872 Milanissa Giovanni Battista Pirellin toimesta, joka oli italialainen insinööri. Yhtiö oli alunperin osana auton kiinnikkeiden ja muiden pienten kumisten osien valmistusta ja myyntiä. Vuonna 1897 yhtiö sai patentin Flexus pyörän renkaille, ja vuonna 1901 se alkoi valmistamaan autoille renkaita.
 2. Nykyään yhtiön tuotteita myydään yli 160 valtiossa kaikilla mantereilla. Yhtiö on yksi viidestä parhaimmasta johtajasta koko alalla tuotantoskaalan perusteella.
 3. Valmistajalla on 19 tuotantotehdasta 13 valtiossa ja laaja jakeluverkosto. Kansainvälinen tutkimuslaitos ja kymmenen laboratoriota ympäri maailmaa mahdollistavat jatkuvan renkaiden laadun kehittämisen.
 4. Brändin tuotteet kuuluvat korkealuokkaiseen hintaluokkaan.

Matkustaja-autojen Pirelli renkaiden tyyppejä

 • Talvirenkaat. Nämä sisältävät:
  • Ice Zero. Nastarenkaat. Toisiaan lähellä olevilla lamelleilla on myönteinen vaikutus ajoneuvon vakauteen liukkailla pinnoilla.
  • Ice Zero FR. Näillä renkailla on erinomainen pitokyky. Kiitos 3D lamellien ja kulutuspinnan suuntaisella symmetrisellä kuviolla, sulanut lumi poistetaan nopeasti.
  • Sottozero 3. Kaksi leveää pitkittäistä uraa ja 3D lamellia poistavat tehokkaasti loskan ja takaavat hyvän pitokyvyn.
  • Sottozero Serie 2. Epäsymmetristä kulutuspinnan kuviota on suunniteltu I. B. S. teknologiaa hyväksi käyttäen, joka viittaa parantuneisiin pitokyvyn ja jarrutuksen ominaisuuksiin.
  • Cinturato. Näillä renkailla on suuri kosketuspinta ja paljon pieniä uria, jotka poistavat lunta.
 • Kesärenkaat. Matkustaja-autojen Pirelli renkaiden katalogi sisältää seuraavia tavaroita:
  • P Zero. Näillä renkailla on matala vierimisvastus ja erinomaiset pitokyvyn ominaisuudet, sekä ne ovat kestäviä.
  • P Zero Rosso. Nämä renkaat on tarkoitettu urheiluautoille. Epäsymmetrinen kuvio osallistuu ajoneuvon ajon vakauteen ohjauksen yhteydessä.
  • P Zero Corsa and Corsa System. Nämä renkaat ovat pääasiassa matalaprofiilisia. Ne asennetaan urheiluautoihin, ja ne ovat sopivia jopa 300 km/h nopeuksiin. Ne takaavat nopean jarrutuksen, välittömän vastauksen ohjauskomentoihin ja ohjausvakauden ohjauksen yhteydessä.
  • P Zero Nero. Niillä on kolme laajaa kaarta syvillä urilla veden poistoa varten. Ne eivät menetä pitokyvyn ominaisuuksia märällä tai kuivalla asfaltilla.
  • Cinturato P7 and P1. Nämä ovat Run Flat renkaita vahvistetuilla inserteillä sivuseinissä pidempää käyttöikää varten.
  • Cinturato P7 Blue. Laajat blokit mahdollistavat tasaisen paineen jakamisen kulutuspinnan pinnalle, jolla on positiivinen vaikutus polttoainetehokkuuteen ja mukavuuden tasoon.
 • All-season models Cinturato.  Ympärivuotiset Cinturato mallit. Nämä renkaat ovat valmistettu käyttämällä piidioksidiyhdisteitä, jotka ovat kulutuskestäviä ja omaavat lyhyet jarrutusmatkat sekä kuivilla, että märillä teillä.

Autodoc.fi on suuri matkustaja-autojen renkaiden verkkokauppa

Verkkokaupastamme voi ostaa matkustaja-autoille Pirelli renkaita edullisilla hinnoilla. Kaikki tuotteet kaupassamme ovat edullisia ja alennukset pätevät moniin niistä. Osta verkossa kannattavasti - tee tilauksesi Autodoc.fi verkkosivuilla tänään.

loader Ole hyvä ja odota!...