Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
80-9592
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

225/45 R17 Renkaat

Valmistajat
Valitse 700 laadukkaasta 225/45 R17 Henkilöauton renkaat!
Tuotteita sivulla:

Matkustaja-autojen 225/45 R17 renkailla on seuraavat ominaispiirteet: profiilin leveys on 225 mm, korkeus-leveys suhde on 45% ja vanteen halkaisija on 17 tuumaa. Nämä matalaprofiiliset renkaat ovat suosittuja urheilullista ajotyyliä suosivien auton omistajien keskuudessa. Ne asennetaan usein pienemmän halkaisijan renkaiden sijasta renkaiden vaihdon yhteydessä.

Hyödyt

  • Kulutuskestävyys. Vahvistettu runko lisää renkaiden käyttöikää ja ehkäisee niiden epämuodostumista käytön aikana.
  • Korkea nopeusindeksi. Keskimäärin maksimaalinen sallittu nopeus kesärenkaille on 240-300 km/h ja talvirenkaille - 160-200 km/h.
  • Lisätty kontaktipinta. Se vähentää jarrutusmatkaa ja takaa hyvän pidon kuivalla asfaltilla.
  • Ajoneuvon suuntavakauden ylläpito. Kestävät sivuseinämät takaavat korkean jäykkyyden tason ohjauksessa. Lisäksi ne takaavat tarkan vastauksen ohjauskomentoihin.

Korkealaatuisia renkaita tällaisilla parametreilla voidaan löytää monien valmistajien katalogeista. Suosituimmat brändit sisältävät Zeta, Star Performer, Insa Turbo, Seiberling, Matador, Gislaved, Barum, Kumho, Continental, ja Hankook.

Autodoc.fi on suuri matkustaja-autojen 225/45 R17 renkaiden verkkokauppa

Jos et halua tuhlata aikaa renkaiden etsimiseen sopivaan hintaan, joka vastaisi ajoneuvosi teknisiä ominaisuuksia, tule verkkokauppamme asiakkaaksi. Meiltä tulet löytämään laajan tuotevalikoiman monilta brändeiltä, ja ostamaan 225/45 R17 matkustaja-autojen renkaita nopeasti ja edullisesti. Tee tilauksesi, ja huomaa, että verkossa ostaminen voi olla hyödyllistä.