Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
17-0716
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

205/55 R16 Renkaat

Valmistajat
Valitse 700 laadukkaasta 205/55 R16 Henkilöauton renkaat!
Tuotteita sivulla:

Matkustaja-autojen 205/55 R16 renkaita käytetään standardirenkaina malleissa, kuten Nissan Tiida, Acura RSC, Peugeot 308, Renault Laguna ja muut. Ne asennetaan joskus suuremman tai pienemmän halkaisijan renkaiden sijasta renkaiden vaihdon kanssa. Merkinnät tarkoittavat seuraavia: 205 on profiilin leveys millimetreinä, 55 on korkeus-leveys prosentti, ja 16 on vanteen halkaisija tuumissa.

Hyödyt

  • Minimaalinen vesiliirron riski. Vesi poistetaan kosketuspinnalta paljon tehokkaammin, kuin laajemmissa malleissa, esimerkiksi 225/45 R17.
  • Korkea mukavuuden taso. Tärinä imeytyy paremmin, kuin matalan profiilin renkaissa. Tämä takaa ajomukavuutta. Lisäksi renkaat ovat hyvin hiljaisia.
  • Hyvä pitokyky asfalttiin suuremman kosketuspinnan takia pintaan nähden.
  • Nopea vasteaika ohjauskomentoihin. Tämän ominaisuuden selittää designin jäykkyys.
  • Ajoneuvon ohjauksen vakauden ylläpitäminen. Ohjattaessa jopa korkeissa vauhdeissa, ajoneuvon korin asento ei vaihdu. Tämä johtuu siitä, että renkaiden sivuseinämät ovat alempia, kuin esimerkiksi 185/65 R15 or 205/65 R14 renkaissa.
  • Tämän kokoisia renkaita on saatavilla monilta brändeiltä. Nämä sisältävät Winter Tact, Sunny, Nankang, King Meiler, Goodride, Tristar, Viking, Nexen, Debica, Maxxis. Tulet aina pystymään löytämään ihanteellisia komponentteja, jotka vastaavat ajoneuvoasi.

Autodoc.fi on matkustaja-autojen  205/55 R16 renkaiden suuri verkkokauppa

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupassamme, tulet saamaan korkealaatuisia tuotteita edullisilla hinnoilla. Etenkin tarjousten aikan, voit ostaa 205/55 R16 renkaita matkustaja-autoille kannattavimmilla olosuhteilla. Lisäksi olemme aina valmiina auttamaan sinua oikean tuotteen valinnassa. Kysy vain kysymyksesi verkkochatissa ja asiakaspalvelumme asiantuntijat tulevat nopeasit tarjoamaan kaiken tarvittavan informaation.