Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valitse haluamasi kategoria
Valmistajat
128 tuotetta

Tavaratilan järjestäjät mahdollistavat kompaktisti asettamaan kaikki tarvitsemasi asiat autoosi: työkalupakin, tunkin, huoltonesteet, palosammuttimen, lääkepakkauksen ja muita asioita. Ne mahdollistavat nopean pääsyn objekteihin, turvallisesti suojaavat niitä ja kiinnittävät ne paikoilleen.

Tavaratilan järjestäjän tyypit

Rungon tyypin mukaan:

  • Tukeva. Ne on tehty iskunkestävästä muovista tai polykarbonaatista, harvoin myös metallista tai puusta. Ne näyttävät säiliöiltä ja koostuvat monista lokeroista, josta jokaisella on oma kantensa. Ne tarjoavat turvallisen suojan vahingolta.
  • Pehmeä. Ne on tehty elastisista vedenkestävistä materiaaleista, esimerkiksi polyesteristä, nahasta, huovasta ja nylonista. Ne kiinnitetään vetoketjun tai tarranauhan kanssa. Ne säilövät enemmän tarvikkeita, kuin tukevat.
  • Semi-tukeva. Ne ovat yleensä taitettavia, joiden ulkoinen sivu on tekstiiliä, ja sisäosan jakajat muovia tai polykarbonaattia. Jakajat voidaan ommella runkoon tai ne voivat olla poistettavia. Tällaiset vievät vähän tilaa taitettaessa.

Tilatessasi verkosta tulisi sinun ottaa huomioon seuraavat parametrit:

  • Kiinnityksen tyyppi. Tavaratilan järjestäjät voidaan kiinnittää lattiaan erikoistarranauhojen avulla. On myös malleja, jotka voidaan kiinnittää takapenkkien takaosaan tai erikoisjalustoihin, jotka asennetaan erikseen.
  • Koko. Jotkut tuotteet vievät vain osan tavaratilasta, kun taas toiset voivat viedä koko tilan.
  • Design. Tuotteet vaihtelevat taskujen ja lokeroiden määrän ja parametrien mukaan. Jotkut mallit tulevat ilman jakajia. Niitä käytetään raskaiden tavaroiden kuljettamiseen. Katalogit sisältävät myös tuotteita läpinäkyvillä ikkunoilla, olkaremmeillä, jne.

Tavaratilan järjestäjien käyttöohjeita

  1. Käytä lisävarusteita tarkkaan tarkoituksen mukaisesti. Kiinnitä ne valmistajan suosituksen mukaisesti.
  2. Järjestäessäsi tavaroita, harkitse mitä niistä käytät useiten ja aseta ne siten, että niihin pääsee helposti käsiksi. Tavarat, joita tarvitaan vain harvoin, voidaan asettaa pohjalle.
  3. Älä jätä turhia tavaroita järjestäjiin. Tällaisten objektien pois ottaminen auttaa sinua käyttämään sen tilaa tehokkaammin.
  4. Puhdista auton lisävarusteet tasaisesti riippuen valmistajan ohjeista. Useimmat niistä voidaan pestä sienellä ja saippualiuoksella. Jotkin tekstiilimallit voidaan konepestä.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Rekisteröidy AUTODOCin verkkokauppaan tilataksesi tavaratilan järjestäjiä kuuluisilta brändeiltä. Meiltä tulet löytämään laajan valikoiman eri tuotteita edullisilla hinnoilla. Lisäksi tarjoamme usein tarjouksia ja tarjoamme mahdollisuuden ilmaiseen toimitukseen lahjana. Tee tilaus verkkosivuilla tai mobiilisovellusta käyttäen ostaaksesi käytännöllisiä auton lisävarusteita todella edullisesti.

loader Ole hyvä ja odota!...