Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
56 tuotetta

Pienet objektit auton kojelaudalla voivat pudota äkkinäisen nopeuden vaihdon tai kulmien yhteydessä. Liukuestematot auttavat välttämään tätä. Jopa hauraat ja kalliit tavarat voidaan laittaa niille ilman huolta, esimerkiksi DVR tai älypuhelin. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse säilöä usein käytettyjä lisävarusteita hansikaslokeroon - kaikki tarvittava tulee aina olemaan käden ulottuvilla.

Liukuestemattojen tyypit

Tilatessasi verkko-kaupasta, kiinnitä huomiota siihen, että tuotteet vaihtelevat seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Valmistusmateriaali. Se voi olla akryyliä, silikonia, polyvinyylikloridia. Valmiste näistä materiaaleista tarttuu hyvin eikä vaadi erityishoitoa.
 • Muoto. Yleensä kaikista turvallisimmat asennuksen suhteen ovat pyöreät ja neliöalustat. Samaan aikaan toisaalta epätavallisen muotoiset lisävarusteet voivat tulla sisäosan koristeeksi.
 • Koko. Pienet tuotteet vaativat vähän tilaa; ne ovat yleensä sopivia vain yhdelle pienelle objektille, kuten laseille. Isot lisävarusteet pitävät muutamaa objektia samaan aikaan; esimerkiksi kynää, luottokortteja ja muistiota.
 • Design. Lisävarusteet voivat olla yksivärisiä tai monivärisiä. Niissä on yleensä kuvia printattuna, kuten auton logo tai supersankarista kuva.

Auton lisävarustekatalogit sisältävät tuotteita seuraavien ominaisuuksien kanssa varustettuna:

 • reunat luotettavammalle objektien pidolle;
 • älypuhelintuen;
 • sisäänrakennetun latauslaitteen.

Tilatessasi verkosta, ota huomioon, että kaikki tuotteet eivät ole kulmaan asennettuna sopivia. Jotkut niistä voidaan asentaa vain vaakasuoralle pinnalle. Lisäksi ei ole vain yksittäisiä tuotteita, mutta myös sarjoja monilla lisävarusteilla.

Liukuestemattojen käyttöohjeita

 1. Älä asenna lisävarustetta ilmatyynyjen lähelle. Kiinnitä se siten, että se ei heikennä sinun ajokykyäsi.
 2. Yritä olla asettamatta liukuestemattoja puisille elementeille: joskus on monimutkaista poistaa liimajäämiä tällaisilta pinnoilta.
 3. Ennen tuotteen asennusta etupaneeliin, varmista, että se on puhdas ja kuiva. Älä käytä liimaa.
 4. Ota huomioon, että suurimmassa osassa tapauksista poistaaksesi lian, on riittävää yksinkertaisesti pestä lisävaruste lämpimällä vedellä ja kuivata se. Puhdista se saippualiuoksella jos se kiinnittyy huonommin pintaan. Älä käytä ikinä aggressiivisia kemikaaleja.
 5. Vältä kokoaikaista altistumista suorille auringon säteille.

AUTODOC: käteviä verkko-ostoksia

Voit edullisesti ja noepasti ostaa liukuestemattoja ja muita auton lisävarusteita verkkosivuiltamme. Kannattavat hinnat, usein tapahtuvat alennukset ja mahdollisuus ilmaiseen postitukseen tulevat auttamaan sinua säästämään rahaa. AUTODOCin asiantuntijat tulevat käsittelemään tilauksesi nopeasti - paketti tullaan postittamaan mahdollisimman nopealla aikavälillä. Tee kannattava tilaus tänään saadaksesi sen niin pian, kuin mahdollista.

loader Ole hyvä ja odota!...